Kaspersky billethajer APAC Gennemsigtighed Center, som beviser, at 100% troværdighed

0
36

Russisk-baseret sikkerhed sælger Kaspersky har annonceret lanceringen af en Gennemsigtighed Center i Malaysia, mærkning selskabets tredje globale code review placering.

CyberSecurity Malaysia ‘ s Kontor i Cyberjaya vil være vært for det nye center, som ligger på Menara Cyber-Aksen, sammen med landets cyber-relaterede offentlige institutioner.

“Det er fantastisk at være her i Kuala Lumpur — i hjertet af Asien-Pacific regionen — for at annoncere åbningen af vores tredje Gennemsigtighed Center,” CEO Eugene Kaspersky sagde på centrets start.

“Her har vi til hensigt at vise, kunder og offentlige aktører om, at vores produkter er 100% troværdige og sikre det højeste niveau af internetsikkerhed beskyttelse. Lanceringen viser også, at de aktiviteter, vi har planlagt i henhold til vores banebrydende Global Gennemsigtighed Initiativ forblive på sporet.”

Ifølge Kaspersky, Gennemsigtighed Center i Malaysia, som er åben for besøgende fra begyndelsen af 2020, vil tjene som en pålidelig facilitet for virksomhedens partnere og offentlige interessenter til at komme og tjekke kildekoden på Kaspersky ‘ s løsninger.

Kaspersky lancerede sin første Gennemsigtighed Center i Zürich, Schweiz, i slutningen af 2018, og har siden turneret verden forsøger at kradse tilbage tillid efter de Forenede Staters regering offentligt fordømt støtte for cybersikkerhed firma.

Et andet center blev også åbnet i Madrid, Spanien i juni dette år.

Regeringen lovgivere og virksomhedens kunder af Kaspersky kan anmode om at gennemgå selskabets løsninger og tjenester, herunder analyse af trusler, sikker gennemgang, og ansøgningen sikkerhed test proces.

De kan også gennemgå kildekoden af Kaspersky ‘ s forbruger-og enterprise-løsninger, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Endpoint Security, og Kaspersky Security Center, som er en konsol til virksomhedens produkter.

Se også: Hvorfor 31% af brud på datasikkerheden føre til, at medarbejdere bliver fyret (TechRepublic)

Ligesom både den Europæiske centre, den nye facilitet vil også fungere som en briefing center, der Kaspersky sagde, vil give de besøgende mulighed for at lære mere om Kaspersky ‘ s teknik-og databehandling praksis.

Centrene er også mulighed for revisionen af alle versioner af Kaspersky ‘ s bygger og AV-database opdateringer, samt de oplysninger, virksomheden processer, såsom data-feeds fra Kaspersky produkter, der sendes til den skybaserede Kaspersky Security Network.

“Som trusselsbilledet fortsætter med at udvikle sig i Malaysia og i regionen, mener vi, at det er afgørende for private virksomheder, såsom Kaspersky og offentlige myndigheder til at opbygge tillid og det gensidige samarbejde,” Dato’ Ts. Dr. Amirudin Abdul Wahab, administrerende DIREKTØR for Cybersikkerhed Malaysia sagde.

“Kaspersky’ s villighed til at åbne deres døre og data processer, der yderligere viser, at de har noget at skjule. Som en tredje-parts virksomhed, kan vi også dele deres indsigt og bekymringer, så den cybersecurity industrien bedre.

“Vi håber virkelig, at vores partnerskab vil være et eksempel for offentlige myndigheder og private enheder i at udøve retfærdighed og gennemsigtighed til gavn for vores borgere og cybersecurity industri.”

Annonceringen udråber gennemsigtighed kommer som c ‘ t magazine offentliggjort oplysninger om en data-udslip som følge af Kaspersky antivirus-software.

I test af virksomhedens produkt, Ronald Eikenberg sagde, at han kom til den konklusion, at Kaspersky ‘ s virus-beskyttelse var at manipulere sin internet-trafik, intravenøs kode uden hans tilladelse.

“Før den dag, jeg havde observeret denne adfærd kun fra online banking Trojanske heste,” skrev han.

Han sagde, at Kaspersky software injiceres en Universally Unique Identifier (UUID) direkte ind i HTML-kildekoden på hver hjemmeside, så andre scripts, der kører i kontekst af hjemmeside, domæne for at få adgang til hele HTML-kilden til enhver tid. Som han forklarede det, det betyder, at de kan læse Kaspersky-ID.

“Med andre ord, en hjemmeside kan læse brugerens Kaspersky-ID og bruge det til at spore, at” forfatteren er fortsat.

“Hvis den samme Universally Unique Identifier kommer tilbage, eller vises på en anden hjemmeside af samme operatør, kan de se, at den samme computer bliver brugt. Hvis denne antagelse er korrekt, Kaspersky har skabt en farlig tracking mekanisme, der gør tracking cookies se gammel.”

Det vil derfor tillade hjemmesider at spore Kaspersky brugere, selv hvis de skifter til en anden browser, herunder inkognitotilstand.

RELATEREDE DÆKNING

Kaspersky: AMERIKANSKE sikkerheds-software forbud bare ” gør it-kriminelle glad’EU: Ingen beviser for Kaspersky spionage på trods af ‘bekræftet ondsindet’ classificationGuilty af dine rødder: Hvorfor Kaspersky mener, tech nationalisme er på vores doorstepKaspersky Lab samtaler med Canberra for at forhindre OS-som banKaspersky Lab forsøger at kradse tilbage tillid med åbenhed initiativeKaspersky: 70 procent af angreb nu målrette Kontor sårbarheder

Relaterede Emner:

Regeringen – Asien

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre