Nvidia slår Q2 forventninger, opnår registrere biler salg

0
22

Nvidia offentliggjort sin finanspolitiske andet kvartal 2020 resultater på torsdag, slå markedets forventninger. Aktier var op i efter arbejdstid handel.

Ikke-GAAP indtjening per aktie blev $1.24 sammenlignet med $1.94 et år tidligere. Omsætningen kom til $2.58 milliarder sammenlignet med $3.12 milliarder året før

Wall Street var på udkig efter eanrings af $1.14 på en omsætning på $2.54 mia.

Mens performance var nede på et år-over-år basis, grundlægger og CEO Jensen Huang bemærkes, at GPU kaffefaciliteter, der er opnået sekventiel vækst på tværs af platforme. I en erklæring, han nævnte områder for vækst og innovation for Nvidia.

“Real-time ray-tracing er den vigtigste grafik innovation i et årti. Vedtagelsen har nået et tipping point, med Nvidia RTX vejen,” sagde han. “Nvidia accelereret computing momentum fortsætter med at bygge, da industrien løb for at aktivere den næste grænse i kunstig intelligens, samtale AI, samt autonome systemer som selvkørende køretøjer og levering robotter.”

nvidia.png

I Q2, gaming indtægter var $1.31 mia ned 27 procent fra for et år siden og op til 24 procent i rækkefølge. År-over-år fald afspejler et fald i overførsler af gaming desktop Gpu ‘ er og SOC moduler til gaming platforme, Nvidia sagde. Dette blev delvist opvejet af vækst i gaming notebook-Gpu ‘ er. Den sekventielle stigning afspejler vækst fra SOC moduler til gaming platforme, gaming notebook-Gpu ‘er, og GeForce RTX SUPER gaming Gpu’ er.

Professionel Visualisering omsætningen i Q2 var $291 mio., en stigning på 4 procent fra året før og op 9 procent i rækkefølge. År-over-år og sekventiel vækst afspejler styrke på tværs af mobil workstation-produkter.

Data Center indtægter var $655 millioner, hvilket er 14% fra et år siden, og op på 3 procent i rækkefølge. År-over-år nedgangen skyldes lavere hyperscale indtægter. Den sekventielle stigning var på grund af virksomhedens vækst i omsætningen drevet af voksende AI arbejdsmængder.

Automotive omsætningen blev en rekord $209 millioner, op til 30 procent fra året før og op til 26 procent i rækkefølge. År-over-år og sekventiel væksten var primært drevet af en udvikling, service aftale i andet kvartal af regnskabsåret 2020. Væksten i indtægterne afspejles også AI cockpit-løsninger og andre autonomt køretøj, udvikling aftaler.

Mere om Nvidia: Nvidia Forskning demoer “Recept AR” briller Nvidia hævder world records i samtale AI uddannelse
Nvidia annoncerer 10 nye RTX Studio bærbare computere og mobile arbejdsstationer Nvidia lancerer GeForce RTX SUPER gaming Gpu ‘ er

OEM og Andre indtægter var $111 mio., hvilket er 4 procent fra for et år siden og op til 12 procent i rækkefølge. Den sekventielle stigning skyldtes primært, at væksten i overførsel af indlejrede kant AI produkter.

Nvidia vil betale sin næste kvartalsvise kontant udbytte på 16 cent per aktie på September 20, og vil vende tilbage til repurchasing sin status efter afslutningen af Mellanox erhvervelse. Handlen er forløbet som forventet, og Nvidia forventer fortsat at lukke handlen inden udgangen af dette kalenderår.

For tredje kvartal, Nvidia forventer en omsætning på $2.90 milliarder, plus eller minus 2 procent.

Tech Indtjening

Microsoft Q4 FY19: Hvorfor er Azure ‘langsommere’ og Windows voksende?

SAP Q2 2019: Handel krig hits software licens salg

IBM Q2 top forventninger, men virksomheden siger, at det vil skitsere Red Hat strategi Aug. 2

eBay beats Q2 skøn, som det undersøger værdien af StubHub

Intel Q2 2019 slår analytikernes forventninger med at øge i indtægter, salg af modem-enhed til Apple

Amazon leverer blandet Q2 resultater med Prime ‘ s en-dags forsendelse på vej

PayPal rapporter blandet Q2, nedskæringer 2019 indtægter vejledning

Relaterede Emner:

Hardware

Intel

ARM

Kunstig Intelligens

Innovation