Supermicro rejser Q4 indtægter vejledning

0
20

Server-og storage-maker Supermicro annonceret foreløbige økonomiske resultater for dens finanspolitiske fjerde kvartal. San Jose, Californien-baseret selskabet forventer en omsætning i intervallet $825 millioner til $835 mio., op fra sin tidligere vejledning vifte af $770 millioner til $830 millioner, med udvandet indtjening per aktie på mellem $0.57 til $0.61.

For dens finanspolitiske første qurter, virksomheden forventer, at nettoomsætningen i en vifte af $750 millioner til $810 mio.

Supermicro, som har gjort en aggressiv skubbe til gaming bundkort på markedet, ikke tilbyde mange andre detaljer inden for sit foreløbige finansielle udgivelse. Virksomheden er sat til at rapportere sin fulde Q4 resultater på August 29.

RELATERET:

Forskere finder sikkerhedshuller i 40 kerne-drivere fra 20 vendorsHow hyperscale datacentre er omformningen af alle ITMicrosoft s Azure Stak HCI: EN ny mulighed for at køre virtualiserede apps, der opretter forbindelse til Azure

Tech Indtjening

Microsoft Q4 FY19: Hvorfor er Azure ‘langsommere’ og Windows voksende?

SAP Q2 2019: Handel krig hits software licens salg

IBM Q2 top forventninger, men virksomheden siger, at det vil skitsere Red Hat strategi Aug. 2

eBay beats Q2 skøn, som det undersøger værdien af StubHub

Intel Q2 2019 slår analytikernes forventninger med at øge i indtægter, salg af modem-enhed til Apple

Amazon leverer blandet Q2 resultater med Prime ‘ s en-dags forsendelse på vej

PayPal rapporter blandet Q2, nedskæringer 2019 indtægter vejledning

Relaterede Emner:

Hardware

Anmeldelser

Mobilitet

Datacentre

Cloud