11 redenen waarom ik ben het kopen van een Apple iPhone 11 Pro in plaats van een Samsung Galaxy Note 10 Plus

0
25

De reden waarom Apple ‘ s iPhone 11 mei niet prikkelen bedrijven, maar breidde zich richten op de gezondheid van de gegevens moet
Geeft Apple iPhone-11, Horloge-Serie 5 en iPad incrementele hardware vernieuwen, maar diensten zoals de Apple TV+, Apple Arcade, en een nieuwe gezondheid-gericht Onderzoek app zijn het echte verhaal. Lees meer: https://zd.net/2N8gxD5

Miljoenen mensen gebruiken een Android of iOS, en beide platformen bieden veel van dezelfde functionaliteit, met een iets andere aanpak. Geen van beide is het beste voor iedereen, en als recensent, ik geniet van het testen van de nieuwste en beste. Echter, ook ik maak het apparaat regelmatig aankopen, en dit jaar ben ik het overslaan van een favoriet, terwijl ook het plegen van een oude vriend.

Wanneer de Samsung Galaxy Note 3, zie mijn recensie, werd uitgebracht in 2013, ik was onder de indruk met de S Pen en zijn alle Nb modellen sindsdien. Ik kocht de Galaxy Note 9 vorig jaar, maar ik ben het overslaan van de Noot 10 Plus, zelfs al ben ik in aanmerking om te upgraden met de Samsung Upgrade-Programma.

Ook: Apple iPhone 11-modellen onthuld: Specificaties, eigenschappen en prijzen

Ik blijf de Opmerking 9 rond krijgen van mijn S-Pen fix nu en dan, maar mijn primaire dagelijks bestuurder is gaat een nieuwe Apple iPhone 11 Pro om de volgende redenen:

    Grootte: ging ik via de iPhone-XS Max en XR voor het kiezen van de iPhone XS vorig jaar, en het 5,8-inch iPhone is de perfecte maat voor mij. Ik heb grote handen en zakken, maar niets bijzonders in de software voor de grotere iPhone-modellen, ik zou liever iets hebben dat ik kan gemakkelijk worden uitgevoerd met en dragen, terwijl het dragen van een korte broek. Dit wordt mijn derde iPhone 5.8 inch model, en ik hoop dat Apple nog steeds van deze omvang voor onbepaalde tijd.Ontgrendelen/security systeem: Apple ‘ s Face ID is magisch, en ik begrijp dat het nog beter zal zijn in de iPhone-11 Pro. Aan de andere kant, Samsung ging achteruit, met een verschrikkelijke sensor in de display, dat bereikt over een 33% kans op succes voor mij. Met een iPhone, ik pak het op, en het is ontgrendeld. Gaat mijn bank app is een vreugde, als ik de hold-up van mijn telefoon en kunt springen in de app. Samsung zou beter zijn geweest uit terug te gaan naar Toelichting 9 van de achterste sensor en iris scanner.Prestaties: Mijn huidige iPhone XS vliegt, en de 11 Pro is zeker nog een stuk sneller met de nieuwe processor. De Opmerking 10 Plus is prima, maar met behulp van de OnePlus 7 Pro laat me hoeveel beter is Android echt kunnen worden. Samsung is Een UI is zeker een verbetering, maar er is nog meer kan worden gedaan.Apps: Er is een grote kloof tussen iOS-en Android-apps, en je zou verwachten dat een non-issue. Echter, veel apps zijn nog steeds veel beter op iOS dan op Android, en het is niet alleen met betrekking tot de prestaties. Iets eenvoudigs als de Traeger grill app werkt veel beter op mijn iPhone dan op een Android-telefoon.OS-updates: De iPhone-11 Pro zal lanceren met iOS 13, en we kunnen verwachten dat het om updates te krijgen voor de komende paar jaar zonder vragen te stellen. Android-10 lanceert binnenkort nog een nieuwe Galaxy Note 10 Plus waarschijnlijk niet bijgewerkt voor nog eens zes maanden. Het is niet van essentieel belang zijn in de meeste gevallen, maar als je moet betalen van meer dan $1.000 voor een telefoon, zijn het deze dingen die je moet kunnen rekenen.Bloatware gratis: Samsung heeft duidelijk beter geworden op het verminderen van de AMERIKAANSE luchtvaartmaatschappij bloatware, maar er zijn nog steeds meestal een dozijn of meer apps en voorzieningen opgenomen op de apparaten uit de doos. Sommige kunnen worden verwijderd, maar de meeste zijn voor eeuwig vast te zitten in de interne opslag en waarschijnlijk ook nooit worden gebruikt. Apple blijft een pure iOS-ervaring, net als Google, met de Pixel-telefoons.Terug glas: Samsung glazen achterwanden zijn gruwelijke vingerafdruk magneten, en terwijl de Aura Gloed Opmerking 10 ziet er goed uit in foto ‘ s, het is walgelijk in het echte leven met elk gebruik. Apple is het toevoegen van een mat glazen paneel op de achterkant van dit jaar, en het is waarschijnlijk om aan te tonen zeer weinig vlekken. De Pixel 3 heeft dit type mat glas terug, en ik ben een enorme fan van dit onderdeel van het ontwerp.Winkels: Er is veel van waarde in staat om te lopen in een Apple store en laat je helpen met je iPhone. Samsung opende de drie winkels het begin van dit jaar, maar ik heb nog nooit gehoord een enkel ding over hen en over de eventuele uitbreiding sindsdien. Met Samsung ‘ s Android leiderschap, Tizen smartwatches, DeX ervaringen, tablets, Chromebooks en andere computerapparatuur je zou denken dat winkels zou bezig te zijn en te groeien voor het bedrijf, maar dat lijkt niet het geval te zijn.AirDrop: Het duurt een paar stappen voor het uploaden van foto ‘s op Google Foto’ s en deel ze dan met anderen, en ik doe het al van de tijd. Echter, een van de meest magische dingen die ik heb getoond nieuwe iPhone-gebruikers is AirDrop. Wanneer ik hen laat zien hoe gemakkelijk het is om direct foto ‘ s delen met andere iPhone-gebruikers, deze mensen kijken naar me alsof ik een tovenaar. Het is een geweldige functie die vaak over het hoofd gezien.Levensduur van de batterij: De nieuwe iPhone-11 Pro heeft een gerapporteerde 4-5 uur langer levensduur van de batterij dan de iPhone XS, en ik heb al krijgen door middel van een volledige dag. Aan de andere kant, de Galaxy Note 10 Plus niet zo lang als vorig jaar de Nota van 9 dus nogmaals Samsung is het verplaatsen van de verkeerde manier, met Noot 10.Verkoopwaarde: Misschien niet belangrijk voor iedereen, maar het werd me duidelijk toen ik op zoek was naar de verkoop van mijn Opmerking 9 en iPhone XS. Apple iPhones duidelijk behouden hun waarde beter dan Android-telefoons, check out Swappa voor de meest recente prijzen te vergelijken. Uw dollar gaat verder met een iPhone kopen.

Ook: Afscheid iPhone XR: Signaal sterkte en grootte brengt mij terug naar de iPhone XS

Sommige mensen hebben niet de luxe om te kiezen voor iOS of Android, maar als je dat doet, dan zou u moeten dezelfde keuze maken als mij. De Galaxy Note 10 Plus is een fantastische telefoon met de nieuwste en beste technologie aan de binnenkant en is zeker een beroep doen op miljoenen, maar het is gewoon niet de beste voor mij en mijn werk op dit moment.

Mobiliteit

De perfecte telefoon: 9-functies ik droom van

Galaxy Note 10 Plus: tot nu toe ben ik besluiteloos en hier is waarom

De 10 beste smartphones die je nu al kunt kopen

Apple Kaart: Hoe toe te passen en hoe het werkt (ZDNet YouTube)

Ride-sharing services guide: de Taxi ‘ s voor de 21e eeuw (CNET)

De beste smartphones voor de technische experts in 2019 (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Apple

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen