Denso og Blackberry lancerer autonomt køretøj interface

0
7
11-2020-outback-approved-image.jpg

Billede: Leveres/Blackberry

Denso og Blackberry har annonceret lanceringen af deres samarbejde udviklede human machine interface (HMI), digital cockpit system, der først vil blive leveret i køretøjer af den Japanske bilproducent Toyota.

I henhold til de virksomheder, køretøjer har traditionelt været udstyret med flere HMI systemer, der kræver enhed-specifikke operativsystemer til at arbejde, men den nye platform-døbt Denso Harmoni Kerne, som har Blackberry QNX hypervisor-teknologi-vil gøre det muligt for flere uafhængige systemer drift med forskellige kontrolelementer til at blive integreret med en mikrocomputer i et køretøj.

“Software er den drivende kraft i næste generation automotive design. Som biler bliver mere data-driven og automatiseret, de kræver funktionelle, sikre og pålidelige i bilen, software,” Blackberry QNX SVP og general manager John Wall sagde.

Den Denso Harmoni Centrale platform vil være det første fremhævede i 2020 Subaru Legacy og Outback modeller i Usa, før andre bil producenter verden vil lancere nye bil modeller med integreret HMI systemer.

Se også: BlackBerry åbner BBM Virksomheden til personlig brug efter Emtek ophører BBM Forbruger (TechRepublic)

I sidste uge, Blackberry indgået et samarbejde med Jaguar Land Rover til at udvikle nye autonome køretøjer ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og machine learning-teknologier.

De to virksomheder vil bruge Blackberry ‘s QNX styresystem og Blackberry Cylance at udvikle en vifte af muligheder for at styrke sikkerheden, herunder intelligent software vedligeholdelse og cyber trussel beskyttelse, i Jaguar Land Rover’ s næste generation af køretøjet arkitektur.

Under partnerskab, Blackberry vil også hjælpe med at Jaguar Land Rover med at identificere potentielle sårbarheder fundet i forbundet og autonome køretøjer.

I løbet af det første kvartal finansielle resultater i juni, Blackberry rapporterede et nettotab på $35 mio. Det var den første kvartalsrapport, da virksomheden omstruktureret i tre forretningsenheder: IoT, Blackberry Cylance, og Licenser.

På det tidspunkt, Chen bemærkes virksomhedens integration med Cylance var forud for tidsplanen, med back-office, personale, salg og R&D teams næsten helt sammen.

“Vi forventer, at [den Cylance integration] til at være færdig i løbet af dette regnskabsår,” Chen sagde.

“Det vil blive gjort betydning til at blive udgivet som et produkt, så det er rimeligt rekord tid. Det næste hold, der har lanceret, er at se til at sætte Cylance AI teknologi til biler platform, på QNX. Der foregår meget godt for os. Så jeg tror på den teknologiske side, det er meget, meget positive.”

Relaterede Dækning

BlackBerry Q1 beats skøn som Cylance business ringe op 51 millioner dollars i revenueBlackBerry Q4 toppe skøn på en stærk IP og licenser revenueBlackBerry vandhaner tidligere Cisco exec Bryan Palma for COO roleBlackBerry Q3 får boost fra regeringens kontrakt momentumWhy BlackBerry bør ændre sit navn

Relaterede Emner:

Blackberry

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud