Queensland ansøgning om licens biometri til kontrol hos Unisys

0
29

Som Queensland regering skubber frem med sin digitale licens spil, staten på onsdag meddelte, at det har underskrevet Unisys til at give facial image processing-teknologi og tjenester til staten er smart card-driver licens.

Queensland Institut for Transport og de Vigtigste Veje (TMR) vil bruge Unisys’ Signature Facial Image Processing system, som er baseret på virksomhedens “Stealth(identitet)” multi-faktor, identitet, ledelse og godkendelse løsning.

Stealth(identitet), IT-service gigant sagde, automatiserer processen med indsamling af biometriske data, der anvendes til at verificere identiteter. Det giver også mulighed for biometrisk autentificering på tværs af fysiske og digitale kanaler, herunder mobile.

Multi-årig kontrakt vil også se Unisys yde service desk support til de eksisterende facial image capture system, case management software, og levere field services til at støtte TMR service centre på tværs af staten.

Se også: Hvorfor Australien er hurtigt at udvikle en teknologi-baseret menneskerettigheder problem (TechRepublic)

I henhold til Unisys, Queensland var den første i landet at indføre et smart-kort, kørekort, der bruger biometri til at verificere en persons identitet, når de ansøger om eller fornyelse af et kørekort, marine licens, branchen akkreditering, eller industri akkreditering.

Unisys har arbejdet med TMR siden 2009, under hvilken tid det sagde 4,5 millioner kørekort ansøgninger var blevet udstedt.

Regeringen i sidste uge meddelte en prøveversion af digitale licenser, med Maryborough og Hervey Bay den første samfund, at retssagen initiativ.

Til rådighed via en smartphone-app, det vil i første omgang omfatte lærende licenser, fritidsfartøjer licenser, og foto-id-kort, med regeringen siger, at det kunne udvide til andre licenser på et senere tidspunkt.

Regeringen i oktober sagde, at det var “godt på vej” i udviklingen af en digital identifikation for den stat, meddelte på det tidspunkt, de lokale kunne snart har mulighed for at gemme deres chauffør licenser digitalt på deres mobile enheder.

Gør det ID, der er til rådighed på en smartphone vil ikke se fysiske kort udfaset, dog.

Staten er ikke den første til at gå ned i den digitale licens rute. New South Wales sparket en metro forsøg i November sidste år og Syd Australierne har haft mulighed for at holde digitale kørekort på deres telefoner siden September 2017.

I mellemtiden, Unisys var i juli tildelt en tre-årig kontrakt en værdi på ca AU$16.48 millioner til at designe, opbygge og administrere nye cloud-infrastruktur og opgradere den Australske Bureau of Meteorology s (BOM) wide area-netværk til at understøtte nuværende vejr-tjenester.

For 2018 regnskabsåret, den lokale arm af Unisys indsendt AU$10 millioner efter skat indtægter af AU$239.5 mio.

RELATEREDE DÆKNING

Indre Anliggender fritaget for at afsløre Ansigt Identifikation udbyder

Den nyslåede afdelingen har købt en facial anerkendelse algoritme, men det vil ikke være at afsløre hvor efter modtagelse af immunitet fra Commonwealth-reglerne for offentlige indkøb.

MIDTJYLLAND ser ud til at biometriske betalinger og Netflix-lignende offentlig transport abonnementer

At betale for transport lide at handle hos Amazon Gå og ‘død’ af den tidsplan, som ‘mobilitet-as-a-service’ bliver den nye måde at rejse i Sydney.

NEC Australien tager ACIC til domstolen over biometrisk identifikation projekt

Den ACIC aflyst levering af biometrisk identifikation tjenester projektet i juni 2018, efter at systemet havde været væsentligt bygget og test allerede var i gang.

Den voksende juridiske og lovgivningsmæssige konsekvenser af indsamling af biometriske data

Selv om biometriske teknologier gør godkendelse oplevelse lettere, den faktiske indsamling og opbevaring af data er med til at præsentere nye sikkerhedsrisici.

Relaterede Emner:

Australien

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud