Kære Apple: 64GB er den nye 16GB iPhone, 11 opbevaring

0
62

Med ingen 5G i syne, er Apple Ur og service de virkelige stjerner af iPhone-event?
Jason Squared ‘ s Jason Cipriani og Jason Perlow diskutere, om øget kameraer med forbedret machine learning og nat-tilstand er stjerne i en trinvis opgradering år for iPhone. Læs mere: https://zd.net/34G8jrn

Apple annoncerede iPhone 11 lineup tidligere i denne uge. Alle tre modeller — iPhone, 11, 11 iPhone Pro, og iPhone-11 Pro Max — have et nyt kamera system, at selskabet er virkelig stolt af — rettelig så. Det eksempel, som skud, (selv om håndplukket) så stor, og selv det eksempel nat-mode, foto, der viste op på Twitter ser ud som om Apple har fanget op til Googles Pixel kamera.

Apple har lanceret iPhone event ved at tale om service. Apple Arcade er et månedligt abonnement service — bare $5 om måneden for hele familien-og det giver dig adgang til spil på tværs af dine Apple-produkter. Betaler hver måned, og spil så meget som du vil; det starter med iOS 13 September. 19. Så er der Apple TV Plus, at lancere Nov. 1. Det er også $4,99 for en måned, men hvis du køber en ny iPad, iPhone, Apple TV eller Mac, det første år er på Apple.

Udover at dele scenen på tirsdag, og hvad man ellers gøre det bedre kamera, utallige mobil-spil, og et katalog af TV-serier og film har til fælles?

Opbevaring.

De tager alle op kostbar plads på vores mobile enheder, og alligevel, hver eneste iPhone-11-modellen starter med 64 GB lagerplads.

Når Apple først skiftede fra 16 gb til 32 gb, så til sidst til 64GB lageret til iPhones, det føltes som om, at mængden af plads, som altid vil være nok. Det er nok, hvordan original iPhone brugere der har købt 2GB modellen følte, da 8GB og 16GB modeller blev hverdagskost.

Men for den sidste måned, jeg har kæmpet for at holde nok fri plads på min 64GB iPhone XS Max, så jeg kan hente opdateringer eller selv tage billeder. Jeg har ikke tusindvis af sange fra min Apple musikbibliotek downloades, ej heller har jeg viser fra Netflix gemt til offline-visning. Min iMessage historie tager op i nogle rum, som er min iCloud photo library — men det formodes at være smart og styre sin egen opbevaring tildeling.

Ganske vist, jeg vil gerne have flere sange og podcasts hentes, når jeg rejser, og binge-ser en Netflix-serie på en flyvning ville være rart. Men, lige nu, det er ikke engang en mulighed. Og det er alle fordi 64GB er bare ikke nok.

Relaterede Emner:

Apple

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser