Software delivery management: ERP voor HET redux?

0
18

DevOps in de cloud: ‘Best practices’ en valkuilen voor cloud-implementatie en ontwikkeling van Copado
David Brooks, vice-president van de Producten op Copado, legt uit hoe bedrijven kunnen gebruik maken van DevOps voor grootschalige cloud-implementaties en hoe te voorkomen dat de gemeenschappelijke cloud-ontwikkeling van fouten.

Ik woonde Jenkins World in San Francisco een paar weken terug. Een ding dat opviel was CloudBees’ pleidooi voor een nieuwe markt voor het concept, de software delivery management (SDM). CloudBees biedt de volgende definitie van SDM:

Software delivery management helpt organisaties bij het stroomlijnen van de CI/CD-processen en het bevorderen van een zinvolle samenwerking over alle functies die betrokken zijn bij de ontwikkeling van software en levering. Haar doel is de verhoging van de levering van software de snelheid, de kwaliteit, de voorspelbaarheid en de waarde, die dus resulteert in een verbeterde klant en de tevredenheid van de gebruiker en betere bedrijfsresultaten.

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag