Intel onthult Element apparaat voor modulaire PC bouwt

0
15

Intel neemt wraps uit 11 nieuwe Ijs Meer mobiele chips voor PC ‘ s
Chip maker is dat de AI mogelijkheden van het Ijs Meer chips.

Intel heeft gevonden meer dan een beetje succes met de Next Unit of Computing, of NOC, platform van barebones, small form factor PC kits. Het is vervolgens doorgegroeid naar het verfijnen van het concept in meer modulair ontwerpen, met de KERN Berekenen Element wordt de meest recente aanpak. Het Berekenen Element, die vervangen de Compute-Kaart, beschikt over een Intel processor en connectiviteit en netwerken opties in een slanke hardware met een externe connector voor het eenvoudig verwijderen van een apparaat op wisselen of te repareren.

De Computer Element is bedoeld voor minder krachtige apparaten — maxing out op ondersteuning voor Intel ‘ s U-serie Core-processors, zoals laptops voor het onderwijs en de kiosken, maar dat betekent niet dat het concept niet kon werken in een groter, krachtiger. Dat is waar “het Element” is — een nieuwe iteratie van de modulaire PC idee dat zorgt voor beefier Cpu ‘ s en kan gebruikt worden voor de meer veeleisende bedrijfstoepassingen.

Intel toonde het Element onlangs op een evenement dat AnandTech waren aanwezig en leerden veel details over het nieuwe product, die is gepland om het schip aan de PC-makers in het eerste kwartaal van 2020. Het prototype te zien zijn op het evenement aanbevolen een Xeon-processor op een dual-slot-PCIe-kaart die ook een tweetal geheugen slots, een paar van M. 2-opslagapparaat slots, diverse aansluitingen (Ethernet, USB, Thunderbolt), en de ingebouwde Wi-Fi ondersteuning. Intel zou ook het schip met een backplane dat het Element zou sleuf in, met extra plaatsen beschikbaar voor discrete grafische kaarten en dergelijke.

Door het weergeven van het Element prototype met een Xeon CPU, Intel aangeeft dat deze gebruikt kunnen worden in de enterprise-toepassingen die de neiging hebben om Xeon-processors, zoals servers en corporate werkstations. Echter, verkopers spreken met AnandTech niet uitsluiten van de mogelijkheid van consumenten-toepassingen voor het Element, net als NOC Pc ‘ s gemigreerd in het huis en zelfs in de gaming machines. En, zoals AnandTech punten uit, dit is niet de eerste keer dat een ambitieuze modulaire PC concept is gelegd op het display. De Razer maakte een splash op de CES een aantal jaren geleden met zijn karakteristieke Project Christine modulaire gaming PC design.

Dat concept is nooit het licht van de dag, echter, terwijl Intel heeft een track record met haar NOC divisie, zelfs als het heeft zijn aandeel van misstappen zoals het Berekenen van de Kaart. Het Element kan nooit zelf in een futuristische chassis met neon groene accenten zoals Project Christine, maar het is meer waarschijnlijk te vinden zich in de werkelijke verzendkosten hardware vanaf volgend jaar.

Lees ook

Microsoft ‘s nieuwe hardware strategie moet zorgen voor Apple en IntelIntel slashes prijzen, naast de update van de Kern van de X-series chipsIntel stelt nieuwe SAPM geheugen type te beschermen tegen Spook-achtige attacksIntel integreert nieuwe FPGA in HPE-servers voor het berekenen van de intensieve marketsThe desktop is dood, en Intel’ s NOC gedood: AMD voor het bouwen van een SFF PC-kit

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Laptops

Beoordelingen