macOS Catalina: Voorkomen dat mijn fout en wacht voordat u de upgrade

0
29

Waarom Catalina is een van macOS’ meest indrukwekkende updates
Zelfs in de huidige beta vorm, Catalina ziet eruit als een van de meest indrukwekkende updates die macOS heeft ontvangen in de afgelopen jaren.
Lees meer: https://zd.net/2JaEned

Ik heb geïnstalleerd in macOS Catalina gisteren, ondanks het jaar van de waarschuwing die anderen niet direct download nieuwe OS versies. Mijn offer is voor het grotere goed.

Er zijn een aantal grote veranderingen in Catalina die invloed hebben op de applicaties. Ondersteuning voor 32-bits applicaties is gegaan, zodat sommige van uw favorieten werken niet meer. En veiligheid is amped up, voegt overhead als je het opzetten van het systeem.

Als je gebruik maakt van mac os jarenlang sommige dingen zijn niet veranderd. Voor sommige reden, zoals dit al jaren, inloggen op iCloud, wat je moet doen om het beheer van uw Apple apparaten – is nog steeds een koninklijke pijn. macOS aangedrongen op een nieuwe iCloud-wachtwoord, en toen ging ik om het te gebruiken, weigerde het ongeveer 20 keer. Hetzelfde wachtwoord werkte prima op iOS en iPadOS, maar niet macOS totdat ik herstart het systeem een paar keer en laat het zitten ‘ s nachts. Waarom Apple, waarom?

Maar dat is niet uniek voor macOS Catalina. Het is al een iCloud-probleem al jaren.

Verrassing!

Nee, de echte verrassing was hoe veel van mijn 300+ apps niet compatibel met Catalina: meer dan 10 procent. Nu veel van deze waren gratis, maar wel nuttig, hulpprogramma ‘ s, zoals de Blackmagic Disk Speed Test. Ik had niet bijgewerkt voor het jaar, en toen ging ik naar de app store om dit te doen, de app store stond erop dat sinds het werd al geïnstalleerd, ik heb het niet nodig om opnieuw te downloaden. Oh, de moeite!

Geen disk speed test in het verschiet, zo niet cruciaal. Maar mijn volledige installatie van Microsoft Office 2011 is nu kaput, die had ik al in het midden van een Office-zwaar project, zouden de meeste het dan hier. Maar ik lang geleden overgestapt naar Apple ‘ s Pages, Numbers en Keynote – die het lezen en schrijven van hun respectieve bestandsindelingen van Office – en veel liever hen.

Andere soorten van de getroffen apps, naast utilities, media spelers, file managers, het schrijven van apps, en een website op te bouwen van software. Ik heb niet altijd ijverig over updates, dus de kilometerstand kan afwijken.

Er zijn andere problemen, zoals het verlenen van toestemming voor apps te accepteren toetsaanslagen, of toegang krijgen tot bestanden die onderdeel zijn van Apple ‘ s focus op veiligheid Dit zijn de Goede Dingen in het abstracte, maar voegen ze de tijd om de volledige upgrade proces.

Inventarisatie van uw apps

Maar hoe weet je welke apps zijn 32 bit? Eenvoudig.

Klik op ‘ Over Deze Mac in het Apple-menu. In het venster, klik op Systeem-Rapport. In dat venster, onder Software, klik op Toepassingen. Nu is het wachten. Op de uiterst rechtse kolom klik op 64-bits, die groep alle apps van 64 bit of 32 bit. De 32-bits zijn toast in Catalina.

De Opslag van Bits nemen

Als u in het midden van een kritisch project NIET upgraden naar Catalina nog. Je weet nooit wat kunnen breken, en hoe lang of de duur van de correctie zou kunnen worden.

IBM mainframe managers gebruikt om te wachten zes maanden na een nieuwe release om te zetten in productie. macOS hoeft niet veel tijd u niet in de corporate loonadministratie op het, jij ook? – maar als je geen dringende behoefte om te wachten voor macOS 10.16.1, geef jezelf een solide vier-uur blok van de tijd, en ga er dan voor. Het is een vrij soepele upgrade zo gaan die dingen – Final Cut Pro werkt! – maar er is een hoop geknutsel huishouden door te komen.

U zult genieten van de nieuwe functies – meer over hen later – veel meer als ze niet eerst een vertraging van een project. Ontspannen, de update voor u klaar wanneer u bent klaar voor.

Reacties van harte welkom!

Lees meer

Hoe te krijgen van uw Mac klaar voor MacOS 10.15 CatalinamacOS Catalina — Moet je nu bijwerken?Hier zijn 235 apps die draaien niet op MacOS CatalinaRIP iTunes: Apple brengt mac Os 10.15 CatalinamacOS systemen misbruikt in de DDoS-aanvallen

Verwante Onderwerpen:

Opslag

iPhone

Hardware

Mobiliteit

Smartphones

Tablets