5G-telefoons, minder dan 1% van de omzet in China

0
27

Zijn 5G smartphones al een trend in China na al deze nieuwe releases? De verkoop cijfers anders doen vermoeden.

In augustus, maar 219,000 eenheden van 5G smartphones werden verkocht in China, goed voor 0,7% van de totale 30,8 miljoen eenheden van de handsets die werden verkocht in het land tijdens deze maand, volgens gegevens van de overheid gesteunde China Academy van Informatie-en Communicatie Technologie.

Zelfs in vergelijking met de functie telefoons die bijna verdwenen zijn uit het publieke oog in de meeste Chinese steden als gevolg van de enorme penetratie van 4G-netwerken, 5G telefoon verkoop in augustus nog verbleekt in vergelijking met de 1.2 miljoen 2G-telefoons verkocht in dezelfde periode, volgens de officiële gegevens.

Hoewel grote Chinese smartphone-merken hebben al vrijgegeven van hun 5G telefoons tik op consumenten die graag voor de volgende-generatie netwerk, experts uit de industrie zei dat de hoge prijzen en de beperkte netwerkdekking hebben voorkomen dat de consument van de aankoop van een, volgens een Wetenschap en Technologie Dagelijkse (STD) rapport gepubliceerd op woensdag.

China ‘ s toonaangevende merk Huawei, die is het aanbieden van grote kortingen voor Chinese consumenten, heeft momenteel geprijsd, de goedkoopste 5G Mate 30 modellen rond de 5.000 yuan ($700) per eenheid in China.

Vivo ‘ s 5G Nex3 telefoon wordt aangeboden op ongeveer 5.700 yuan, het dubbele van de prijs van de gewone telefoons verkocht op de Chinese markt. Xiaomi is ook gestart met haar eigen 5G telefoons, terwijl ZTE introduceert 5G mobiele telefoons in midden-2019.

In de tussentijd, China is nog niet volledig voltooid zijn 5G ontwikkeling van het netwerk, maar in de eerste-tier steden als Beijing en Shanghai zijn de verwachte volledige 5G-netwerk dekking in de belangrijkste gebieden voor het einde van het jaar. Andere Chinese steden, ondertussen zijn meestal nog in de eerste fase van het in kaart brengen van 5G dekking, volgens de SOA-rapport.

Ondanks de slechte verkoop van 5G-telefoons in China, lokale consumenten zijn nog steeds enthousiast over de inkomende 5G-netwerken, meer dan 10 miljoen gebruikers heeft geregistreerd voor 5G plannen van de lokale Chinese luchtvaartmaatschappijen Chinese Mobile, China Telecom en China Unicom, volgens een andere Chinese verslag op woensdag.

Verwante dekking

De helft van China speelt mobiele games, rapport zegt

De totale mobiele gaming markt is het tonen van een opwaartse trend in China dit jaar de inkomens in juni steeg met 21,5% van de gevallen, volgens agentschap gegevens

Vivo ‘ s Nex-3 landen: Vlaggenschip 5G telefoon met waterval display, 64-megapixel camera

Vivo ‘ s 5G Nex 3 met een gebogen rand van het scherm laat zien dat innovatie in smartphones is niet dood toch

Twee van China ‘ s grote providers team voor 5G netwerk op te bouwen-out

China Unicom heeft toegeslagen een deal gesloten met zijn rivaal China Telecom op te bouwen, 5G netwerken samen om kosten te besparen..

‘Deepfake’ app Zao vonken grote van de persoonlijke levenssfeer in China

Een clausule in het Zao-app van de overeenkomst gebruiker toegestaan ontwikkelaars te behouden beelden van de gebruikers en te verkopen aan derden.

Huawei vanaf 6G onderzoek in Canada, waar het wordt geconfronteerd met het vooruitzicht van 5G ban (TechRepublic)

Hoewel 5G blijft klein, Huawei is al het verkennen van 6G in Canada te midden van de angst dat het land zal verbieden van het verstrekken van 5G mobiele netwerk operators.

Verwante Onderwerpen:

China