Ontwikkelaars moeten worden aan het ontwikkelen is: Service zuid-holland vorderingen verschuiving in de tech-stack kan helpen

0
46

Service NSW zei dat het wil maken van een “low-touch of no-touch” – omgeving voor provisioning, schaal, en implementatie van producten, zodat ontwikkelaars kunnen hun tijd besteden aan het ontwikkelen is.

Volgens de Dienst NSW chief digital en product officer Chris Fechner, ontwikkelaars momenteel te veel tijd besteden aan het voorbereiden voor de ontwikkeling en niet genoeg tijd aan het ontwikkelen.

“We begonnen 36 initiatieven van vorig jaar. Een van de dingen die we ontdekt tijdens de levering van die 36 initiatieven…onze tijd voor het feitelijke ontwikkeling was minder dan de helft van onze totale tijd in te zetten,” zei hij.

“Dit hadden we heel veel van het bouwen van functies rond milieu, test gegevens van de paraatheid voor het verplaatsen in de productie, de bereidheid voor de go-live, training activiteiten…en we echt nodig om te kijken op het veranderen van dat.”

Fechner zei dat het agentschap de mogelijkheid om deze veranderingen blijven echter beperkt door de bestaande, verouderde technologie, die werd geïntroduceerd als Service zuid-holland werd opgericht, zes jaar geleden.

Zie ook: Service zuid-holland aan het ontwikkelen van multi-factor authenticatie van de identiteit platform als opt-in

“We hebben een paar tech schuld in onze omgeving. We hebben oude sanitair effectief dat probeert te werken met nieuwe sanitair. We hebben om veel meer zorg en aandacht op het oude sanitair, zodat het werken met de nieuwe producten,” zei hij tegen ZDNet.

“Onze grote initiatief is het moderniseren van onze bestaande omgeving, dus het is echt een nul-infrastructuur omgeving.

“Het is over het verplaatsen naar de cloud, containerisatie, en microservices architectuur, zodat we uiteindelijk het orkestreren van dingen meer, en ontwikkelaars kunnen halen en dingen er in, in plaats van te doen wat we normaal doen in de test omgeving en weer vullen met de gegevens; het wordt nogal een lange keten.

“Het is de beperking van ons vermogen om continu release. We moesten weg van een legacy-stack, die was van ons eigen gebouw en slechts zes jaar, in een omgeving die volledig flexibel voor ons.”

Verder dan het verbeteren van hoe snel nieuwe producten worden ingezet, het schakelen van wat eerder werd een volledige standaard technologie-stack op de vaststelling van microservices, de invoering van bug bounty, en met behulp van telemetrie betekent een grotere stabiliteit, reproduceerbaarheid en tolerantie voor Service zuid-holland, zei Fechner, die sprak in New Relic Toekomst Stapel 2019 op woensdag.

Zie ook: Service zuid-holland sloten Microsoft voor Google (TechRepublic)

“We hebben veel storingen in onze omgeving; toepassingen zou vallen. Heel vaak was het niet in de applicatie ruimte, het was in de infrastructuur van de ruimte, maar het kostte altijd een grote zoektocht alle de weg naar beneden, naar de oorzaak van deze dingen,” zei hij.

“In Dienst NSW, als er iemand komt in een service center, verbindt zich ertoe een transactie, en heeft een digitale component zijn-en ze komen uit west-NSW en ze hebben gereisd met twee en een half uur om er te komen en ze zet op de dag — alleen om uit te vinden de service niet beschikbaar is, het is echt teleurstellend ding … dus het is heel belangrijk dat wij zorgen hebben we de grootste stabiliteit overleven op de effecten.”

De lopende werkzaamheden uitgevoerd door de Dienst zuid-holland komt uit de achterkant van de overheid en het overhandigen van haar one-stop-shop voor de dienstverlening aan burgers agentschap een extra AU$50 miljoen, als onderdeel van de staat 2019-20 Budget in juni.

Rond dezelfde tijd, Service zuid-holland, directeur product management voor het Makkelijk Zakendoen programma Georgos Papanastasiou aangeprezen voor de organisatie het succes van zo ver kwamen de mensen.

“We geloven echt dat de gelukkige mensen, tevreden personeel, zorgen voor een grote klantenservice — ze zijn meer responsief te veranderen en beter te omarmen nieuwe technologieën, systemen en processen, als ze gelukkig zijn,” zei hij op het moment.

“We stellen de klant in het hart van wat wij doen en bieden hen een single point of contact voor alle van de regering.”

Verwante dekking

NSW digitale rijbewijs uitrol datum nog unclearNo meer griffie met een rubber stempel: Service zuid-holland touts zijn mensen als de sleutel tot de successMorrison lanceert Service Australië om dienstverlening aan burgers ‘easy’NSW Budget toegewezen miljoenen aan het creëren van meer ‘agile’ governmentDigital transformatie in zuid-holland gaat van start nadat minister de frustratie bij processesNSW regering benutten gegevens te verslaan slumlordsNSW regering het spelen van Big Brother met burgers’ gegevens

Verwante Onderwerpen:

Cloud

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities