At smide en gammel kabel endte med at blive en dyr fejltagelse

0
64

Efter at USB-C-til-Lightning kabler blev den normale måde at oplade en iPhone, jeg hastigt, og noget uklogt besluttede at slippe af med min almindelige USB-til-Lightning kabler. Stor fejl. Og en noget dyre.

Skal læs: iOS 13: Sikkerhed og beskyttelse af personlige indstillinger, du har brug for at justere og kontrollere

Det problem, der skete, da jeg lejede en bil, der fremhævede Apple CarPlay. Men at bruge CarPlay jeg havde brug for en USB-til-Lightning kabel. Jeg havde kun en USB-C-til-Lightning kabel (faktisk havde jeg tre, for nogle grund-sandsynligvis tilfredsstille min indre hoarder).

Ugh.

Ingen problemer, tænkte jeg. Jeg vil tilslutte min Android smartphone og Android-Auto.

Men jeg havde kun USB-C-til-USB-C-kabler med mig.

Dobbelt æv.

Så jeg ledes ud i søgning af et kabel, og kom på tværs af en på en service station trak jeg over til at bruge resten rummet. Jeg hastigt, hungrily greb det og tog det til kassen.

“$35,” cashier sagde: (ja, det var faktisk £29.99, da jeg bor i det forenede KONGERIGE, men det er tæt nok på til $25.

Jeg blinkede.

“$35, bare for at det kabel,” spurgte jeg, gad vide om der måske havde været en fejltagelse.

“Ja,” svarede kassereren.

“Det er latterligt,” jeg protesterede, fanget lidt off-guard.

“Jeg ved,” sagde kassereren, derefter hælder i conspiratorially at tilføje, “det er karakteren af disse service-stationer. Profiterer ud ting, som folk har mistet eller glemt.

Jeg nikkede i enighed, og der er indbetalt. Da jeg skulle af sted, var jeg mumler under min ånde noget om highway røveri.

Så, jeg har betalt mange penge for et kabel med, at jeg ville ejede op til et par uger siden, og kunne have forudgående omtanke, tog en udskiftning til fra internettet til et par bukke.

Den moralske af historien er dette, at holde fat i dine gamle kabler. Du ved aldrig, hvornår de kan komme i handy. I virkeligheden, gøre, hvad der nørder med at gøre, og læg dem i en kasse mærket “tilfældige kabler,” og læg denne boks væk et eller andet sted bekvemt.

Og når nogen spørger dig, hvorfor du har en kasse med gamle kabler, kigge dem direkte i øjnene og sige, “en dag vil de komme i nyttige.”

Se også:

iOS 13: Nye funktioner, du måske har missediOS 13 batterilevetid dårlig? Top tips til at lave strøm fra batteriet issuesStudy viser, at hovedparten af brugte harddiske indeholder forrige ejers dataMust-har produktivitet apps og tilbehør til iPad ProBest iOS apps (September 2019 udgave)Gør iPhone 11 har en skjult funktion, som venter på at blive aktiveret?Når du er Android-10, der kommer til min telefon?iPhone 11, 11 iPhone Pro, og iPhone-11 Pro Max: Hvad er forskellene?

Relaterede Emner:

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre