Het weggooien van een oude kabel was een dure fout

0
70

Na een USB-C-naar-Lightning-kabels werd de normale manier voor het opladen van een iPhone, ik haastig, en een beetje onverstandig besloten om zich te ontdoen van mijn gewone oude USB-A-naar-Lightning-kabels. Grote fout. En een beetje duur.

Moet lezen: iOS 13: de Veiligheid en de privacy-instellingen aanpassen en controleren

Het probleem is gebeurd toen ik huurde een auto die aanbevolen Apple CarPlay. Maar CarPlay ik had een USB-A-naar-Lightning-kabel. Ik had alleen een USB-C-naar-Lightning kabel (in feite, ik had er drie, voor wat voor reden dan ook-waarschijnlijk voldoen aan mijn innerlijke potter).

Ugh.

Geen probleem, dacht ik. Ik haak mijn Android smartphone en gebruik maken van Android Auto.

Maar ik had alleen USB-C-naar-USB-C-kabels met mij.

Dubbele ugh.

Dus ging ik op zoek naar een kabel, en kwam in een service station trok ik dan in de rest kamer. Ik haastig, verlangend pakte het op en nam het mee naar de kassa.

“$35,” de kassier zei (nou ja, het was eigenlijk £29.99, want ik woon in de UK, maar dat is dicht genoeg tot $25.

Ik knipperde met zijn ogen.

“$35, gewoon voor de kabel,” ik vroeg me af of er misschien had een vergissing gemaakt.

“Ja,” antwoordt de kassier.

“Dat is belachelijk,” protesteerde ik, gevangen enigszins off-guard.

“Weet ik,” zei de kassier, dan leunend in conspiratorially toe te voegen, “dat is de aard van deze service stations. Voordeel haalt uit de dingen die mensen bent vergeten of hebt verloren.

Ik knikte instemmend, en volgestort. Als ik wegging, was ik mompelen onder mijn adem iets over struikroverij.

Dus, ik betaalde veel geld voor een kabel die ik ook het eigendom tot een paar weken geleden, en kan, met voorafgaande vooruit denken, pakte een vervanging voor het internet uit voor een paar dollar.

De moraal van het verhaal is als volgt; vasthouden van je oude kabels. Je weet nooit wanneer ze van pas zou kunnen komen. In feite doen wat geeks doen, en zet ze in een doos gemarkeerd met “willekeurige kabels,” en zet die doos weg ergens handig.

En als iemand je vraagt waarom je een doos met oude kabels, kijkt ze recht in de ogen en zeg: “op een dag komen ze van pas.”

Zie ook:

iOS 13: Nieuwe functies die u zou kunnen hebben missediOS 13 levensduur van de batterij slecht? Top tips op te lossen batterij drain issuesStudy toont aan dat de meerderheid van de tweedehands harde schijven bevatten de vorige eigenaar dataMust-productiviteit apps en accessoires voor de iPad ProBest iOS apps (September 2019 edition)Biedt de iPhone-11 hebben een verborgen functie te wachten om geactiveerd te worden?Wanneer is een Android-10 komt naar mijn telefoon?iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max: Wat zijn de verschillen?

Verwante Onderwerpen:

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters