Microsoft anerkender, Windows 10 Start Menu spørgsmål på Svar forum

0
78

af Martin Brinkmann oktober 12, 2019 i Windows – Sidste Opdatering: oktober 12, 2019 – 2 kommentarer

Nogle Windows-10 brugere har rapporteret problemer med Windows-10 i Menuen Start, efter installation af KB4517389 på edb-systemer, der kører styresystemet. Microsoft har udgivet en kumulativ opdatering til Windows 10 version 1903 og Windows Server 1903 på oktober 8, 2019 som en del af virksomhedens månedlige Patch tirsdag.

Opdateringen rettede flere sikkerhedsmæssige problemer i Windows, version 10 1903 og var den eneste understøttede forbruger-version af Windows 10 uden opført kendte problemer.

Mens Microsoft er opført ingen kendte problemer, rapporter på tredjeparts websteder, der foreslog, at spørgsmål, der blev oplevet på nogle enheder efter installation af den seneste opdatering. Woody Leonhard, der er anført rapporteret flere spørgsmål, herunder søg spørgsmål, Kant og opstart af Outlook spørgsmål, VMWare spørgsmål, og en Start-Menuen problem. Start-Menuen, kaster et kritisk fejl, når det anvendes på de berørte maskiner.

Microsoft har ikke anerkendt, at disse spørgsmål på update ‘ s support-side eller den Kendte Problemer og meddelelser på selskabets Docs hjemmeside.

Det kan komme som en overraskelse for Windows-administratorer og brugere-eller ikke — at Microsoft gjorde anerkender Start-Menuen problem for nylig. Virksomheden har ikke gjort det i de officielle steder, at de fleste administratorer og brugere hyppige, på den anden side.

Bekræftelsen er blevet offentliggjort på Microsoft ‘ s Svar forum, som et svar til en bruger, der rapporterede Start-Menuen problem på oktober 8, 2019.

microsoft fix start menu

Microsoft-medarbejder PaulSey anerkendt Start-Menuen problem på 12 oktober 2019. Han erklærede, at Microsoft arbejder på en rettelse og at brugerne kunne forvente, at de rette til at blive udgivet senere i denne måned.

Vi er opmærksomme på dette problem og vurdere en beslutning til at blive frigivet i slutningen af oktober.

Slutningen af oktober kunne tyde på, at Microsoft håber at have en patch klar, når det frigiver det andet parti af programrettelser til understøttede versioner af Windows 10 i oktober.

Afsluttende Ord

Anerkendelse af spørgsmål er velkommen, da det giver administratorer og brugere med status oplysninger om disse problemer. I dette tilfælde, Microsoft afslører, at den er opmærksom på problemet, og at det har planer om at frigive en patch i denne måned.

Problemet med anerkendelse af, er, at Microsoft har afsløret det i Answers-forummet kun så, at de fleste administratorer og brugere er ikke klar over det officielle anerkendelse af problemet. Selskabet ved, om det problem, men ikke en liste over det som et kendt problem på update ‘ s support-side eller den generelle siden med kendte problemer, og at der er et problem.

Det er bestemt muligt, at Microsoft vil opdatere støtte side til en liste over de spørgsmål på denne side, men timingen ville stadig være slået fra, da de fleste kunder ville nok forvente, at de kendte problemer på den officielle support side bliver opdateret før nogen anden bekræftelse på spørgsmål.

Nu kan du: hvad er dit bud på dette?