Microsoft anerkjenner Windows-10 Start-Menyen problemet på Svar forumet

0
40

av Martin Brinkmann oktober 12, 2019 i Windows – Sist oppdatert: oktober 12, 2019 – 2 kommentarer

Noen Windows-10 brukere rapporterte problemer med Windows-10 Start-Menyen etter at du har installert KB4517389 på datamaskiner som kjører operativsystemet. Microsoft har gitt ut den kumulative oppdateringen for Windows-10 versjon 1903 og Windows Server 1903 på oktober 8, 2019 som en del av selskapets månedlige Oppdatering tirsdag.

Oppdateringen fikset flere sikkerhetsproblemer i Windows-10 versjon 1903 og var den eneste som støttes forbruker versjon av Windows 10 uten oppført kjente problemer.

Mens Microsoft oppført ingen kjente problemer, rapporter på tredjeparts nettsteder foreslått at problemer som ble opplevd på noen enheter etter at du har installert den nyeste oppdateringen. Woody Leonhard listet opp flere rapporterte problemer, inkludert søk problemer, Edge og Outlook oppstart problemer, VMWare problemer, og en Start-Menyen problemet. Start-Menyen kaster et kritisk feil når den brukes på berørte maskiner.

Microsoft har ikke erkjent disse problemene på oppdatering støtte side eller Kjente Problemer og varsler-siden på selskapets Dokumenter nettstedet.

Det kan komme som en overraskelse for Windows-administratorer og brukere, eller ikke-at Microsoft gjorde erkjenner Start-Menyen problem nylig. Selskapet har ikke gjort det i offisielle steder som de fleste administratorer og brukere hyppig, på den andre siden.

Bekreftelse har blitt publisert på Microsofts Svar forum som et svar til en bruker som rapporterte Start-Menyen problemet på oktober 8, 2019.

microsoft fix start menu

Microsoft-ansatt PaulSey anerkjent Start-Menyen problemet på oktober 12, 2019. Han uttalte at Microsoft ble jobber med å løse problemet og at brukerne kan forvente seg løs for å bli lansert senere denne måneden.

Vi er klar over dette problemet, og anslår en oppløsning til å bli utgitt i slutten av oktober.

I slutten av oktober kan tyde på at Microsoft håper å få en oppdatering klar når det utgivelser, andre batch av oppdateringer for støttede versjoner av Windows-10 i oktober.

Avsluttende Ord

Erkjennelse av problemene er velkommen som det gir administratorer og brukere med statusinformasjon om disse spørsmålene. I dette tilfellet, Microsoft avslører at det er oppmerksom på problemet og at det planer om å slippe en oppdatering denne måneden.

Problemet med erkjennelsen er at Microsoft har åpenbart den i forumet Svar, men bare slik at de fleste administratorer og brukere er ikke klar over den offisielle erkjennelse av problemet. Selskapet vet om problemet, men viser ikke det som et kjent problem på oppdatering støtte side eller den generelle kjente problemer siden, og det er et problem.

Det er absolutt mulig at Microsoft vil oppdatere siden for support til listen problemet på denne siden, men tidspunktet vil fortsatt være av som de fleste kundene vil sannsynligvis forvente at de kjente problemene på offentlig støtte side bli oppdatert før noen annen bekreftelse på problemer.

Nå er du: hva er din ta på seg dette?