Singapore venture investeringen klim, met een diepe tech aan kracht wint

0
40

Venture investeringen in Singapore klom 36% jaar-op-jaar te raken SG$13,4 miljard tijdens de eerste negen maanden van het jaar, waarin startups geïnkte 437 deals. Digitale tech bedrijven snagged het grootste deel van de fondsen op 93.2%, deels gevoed door de groeiende internet-economie, het sluiten van 278 transacties tussen januari en September.

Dit was 145 vorig jaar of een 91.7% te verhogen, volgens de laatste cijfers van Enterprise Singapore, een overheidsinstantie die is gewijd aan de bevordering van lokale bedrijven in de wereldwijde markt.

Investeringen in de vroege-fase, diepe tech startups,werden ook beginnen te krijgen tractie, het agentschap zei, wijzend op de geavanceerde productie -, stedelijke-oplossingen en duurzaamheid, en de gezondheidszorg en de biomedische wetenschappen, in het bijzonder, als sectoren die trok belangstelling van beleggers. Deze drie segmenten van de markt geklokt 76 deals in totaal SG$416.4 miljoen, een stijging van 25% van SG$333.8 miljoen vorig jaar.