Facebook: Hier is hoe wij bestrijden nep nieuws in de aanloop naar de verkiezingen

0
19

Facebook ‘ s nieuwe regels voor 2020 AMERIKAANSE verkiezingen: Is het genoeg?
Facebook belooft actie op 2020 ONS verkiezing fraude, wist nep-netwerken van Rusland en Iran.

Facebook zegt dat het is gemaakt “belangrijke wijzigingen” hoe is het gericht op het beschermen van de integriteit van de verkiezingen en de strijd van desinformatie als het Verenigd Koninkrijk zich voorbereidt voor de Verkiezingen volgende maand.

Polling-dag vindt plaats op 12 December en er is de vrees dat de verkiezing zou kunnen worden getroffen door pogingen bij storing via het verspreiden van desinformatie gebruik van Facebook, zoals in het geval in een aantal campagnes van over de hele wereld in de afgelopen jaren, met inbegrip van de in 2016 de Verenigde Staten Presidentsverkiezingen.

Facebook is bekritiseerd voor zijn reactie op de verspreiding van desinformatie – evenals haar rol in de Cambridge Analytica schandaal, maar het sociale netwerk beweert te zijn opgesteld voor de algemene verkiezingen.

ZIE: Cheat sheet: Facebook Privacy van Gegevens Schandaal (gratis PDF)

“De bescherming van de verkiezingen is één van onze hoogste prioriteiten en in de afgelopen twee jaar hebben we een aantal belangrijke veranderingen,” zei Rebecca Stimson, hoofd van de BRITSE openbare beleid op Facebook.

“We hebben een grotere transparantie, zodat mensen weten wat ze zien online en kan onderzoekt het meer effectief. We hebben gebouwd sterker verdedigingen om te voorkomen dat zaken als buitenlandse inmenging en hebben we geïnvesteerd in mensen en technologie om ervoor te zorgen dat deze nieuwe beleid effectief zijn,” voegde ze eraan toe.

Met de campagne officieel op gang, Facebook heeft een ‘verkiezingen taskforce’ waarin medewerkers van het verenigd koninkrijk, Europa en de VS om te zorgen voor de integriteit van de Facebook-platforms, waaronder WhatsApp en Instagram. De werknemers die zullen worden samengebracht in ‘operation centres’ voor de verkiezing datum komt dichterbij.

Een gebied Facebook is met name gericht is op het voorkomen van verkeerde informatie en invloed van handelingen die te manipuleren of corrupt het openbaar debat voor de strategische doelstellingen – met de groepen die achter deze accounts en pagina ‘ s vaak posten in de ondersteuning van de beide zijden van een controversiële kwestie om te polariseren publiek.

Verschillende gecoördineerd desinformatie campagnes zijn genomen in de loop van het afgelopen jaar, met Facebook koppelen van nep-accounts en ‘niet-authentieke’ gedrag van operators in Iran, Rusland, Macedonië, Kosovo en anderen. Facebook zegt dat het zal blijven om uit te kijken voor dit soort gecoördineerde activiteit in de loop van de verkiezingscampagne.

“Mijn team leidt al onze inspanningen van onze apps te vinden en te stoppen met wat we noemen invloed operaties, gecoördineerde inspanningen om te manipuleren, of corrupt het openbaar debat voor een strategisch doel,” zei Nathaniel Gleicher, hoofd van cybersecurity-beleid op Facebook.

“Dit team heeft geen bewijs gezien van wijdverbreide buitenlandse activiteiten, gericht op het verenigd koninkrijk. Maar we blijven zoeken voor dit en zullen wij verwijderen en in het openbaar details delen van netwerken van CIB [gecoördineerd authentieke gedrag] dat we ons identificeren op onze platforms,” zei Gleicher.

“We weten dat slechte acteurs gebruik maken van valse accounts als een manier om een masker van hun identiteit en schade toebrengen aan onze platforms. Dat is de reden waarom we hebben een geautomatiseerd systeem te vinden en te verwijderen van deze nep-accounts. En elke keer dat we het gedrag van één van deze tegenaanvallen, of een van onze andere handhavingsmaatregelen, leren we meer over wat is nep accounts eruit en hoe kunnen we geautomatiseerde systemen detecteren en te blokkeren,” voegde hij eraan toe.

ZIE: Waarschuwing, Facebook en Google: Blok politieke advertenties voorsprong van de BRITSE algemene verkiezingen

Echter, de focus ligt op niet-authentieke gedrag door valse of gemanipuleerd rekeningen – Facebook heeft een andere benadering van politieke reclame is en hoe de politieke partijen inzetten. In een gesprek met journalisten, het bedrijf gaf toe dat het zou toestaan dat een controversiële gemanipuleerde video van Arbeid MP Keir Starmer weergegeven als een advertentie.

Mozilla, privacy-activisten, academici en anderen publiceerde onlangs een open brief aan Facebook en Google, en je vraagt ze te schorten politieke reclame voor de duur van de stemming te voorkomen dat de verspreiding van desinformatie, maar Facebook lijkt niet te hebben plannen om dit te doen.

MEER OVER CYBERSECURITY

UK gov ‘ t grijpt documenten Facebook wilde houden in Cambridge Analytica strijdVerkiezing tech: De waarheid over Cambridge Analytica van de politieke big data TechRepublicFacebook belooft actie op 2020 ONS verkiezing fraude, wist nep-netwerken van Rusland, IranChris Wylie: Blaast op het fluitje op de Cambridge Analytica? De moeite waard CNETCambridge Analytica: De slechte poster kind voor misbruik van gegevens

Verwante Onderwerpen:

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters