Singapore lijkt brandstof maritieme innovatie met $44M investering

0
12

Singapore is op zoek naar innovatie in de maritieme sector, parkeergelegenheid SG 60 miljoen dollar aan investeringen te voeden lokale startups en de ontwikkeling van de technologie die het kunnen verbeteren van de operationele efficiëntie en duurzaamheid. Overheidsinstellingen ZADEN Kapitaal en de Maritieme en de Port Authority of Singapore (MPA) hebben een oproep gedaan voor een partnerschap in het zoeken van investeerders enthousiast om samen te investeren in een vroeg stadium deep-tech startups in de lokale sector.

Deze gezamenlijke investeringen zou zich moeten richten op het cultiveren en ondersteunen van starters in het ontwikkelen van nieuwe business modellen en technologie die kan verbeteren bedrijfsvoering, veiligheid en duurzaamheid in de verschillende gebieden binnen de maritieme industrie, inclusief de verzendkosten, port logistics, port operations en maritieme diensten.