Thunderbird 60.9.1 og 68.2.2 har blitt utgitt

0
27

av Martin Brinkmann November 08, 2019 i E – Sist oppdatert: November 08, 2019 –
4 kommentarer

Thunderbird utvikling team har sluppet to oppdateringer til to støttes grener av e-postklienten. Thunderbird 60.9.1 og Thunderbird 68.2.2 er nå tilgjengelig, både utgivelser løse problemer i e-postklienten men ikke innføre nye funksjoner til det.

Thunderbird er tilgjengelig i to versjoner som for øyeblikket. Thunderbird 60.x er den klassiske versjonen av e-postklienten mens Thunderbird 68.x er den nye versjonen som er basert på ny kode, og som et resultat ikke er fullt ut kompatibel med alle utvidelser som er utgitt tidligere for e-postklient.

Teamet utgitt Thunderbird 68 i August 2019, men gjorde ikke inkluderer automatisk oppdatering valg fra Thunderbird 60.x til den nye versjonen, med mindre kalenderen extension Lyn ble installert. Thunderbird-brukere kan laste ned installasjonsprogrammet fra de offisielle prosjektets nettside for å oppgradere manuelt, men automatiske oppgraderinger er forhindret mindre extension er installert.

Noen brukere har lagt merke til at den profilen som de var med i Thunderbird tidligere ikke var lagt etter at de gjorde oppgradere til ny versjon. Profilen inneholder alle konfigurert e-post tjenester, blir alle e-poster, installerte utvidelser, og andre brukeres data, for eksempel informasjon om endrede preferanser.

Thunderbird 68.2.2

Thunderbird 68.2.2 løser oppgradere problem som oppstod når en 64-biters versjon av Thunderbird ble oppgradert fra versjon 60 til 68.

Deretter oppgradere til en 64-biters versjon av Thunderbird versjon 60 til versjon 68, den eksisterende profilen ble ikke gjenkjent, og en ny profil ble opprettet.
Merk: Hvis profilen er fortsatt ikke anerkjent, velger du det ved å besøke om:profiler på Feilsøking Informasjon.

Den nye versjonen har to uløste saker i henhold til utgivelsenotatene:

  • Add-ons er oppdatert automatisk når Thunderbird 60 er oppgradert til 68; dette kan deaktivere enkelte utvidelser selv om kompatibel oppdateringer er tilgjengelige. Thunderbird brukere kan åpne Add-ons Manager til å installere disse hvis de er kompatible med Thunderbird 68.
  • LDAP-oppslag er ikke jobbe når SSL er aktivert. Løsning: Deaktivere SSL eller slå av alternativet “Spørring OSCP responder servere” i sertifikatet innstillinger i avanserte alternativer.

Thunderbird 60.9.1

thunderbird 60.9.1

Thunderbird 60.9.1 er en automatisk oppgradering for den 60.x gren av e-postklienten. Den nye versjonen løser et problem med Google autentisering (OAuth2) som brukes til å godkjenne Google-kontoer for å integrere dem inn i e-postklienten.

Den versjonen har to uløste saker av sin egen i henhold til release notes. Begge er langvarige problemer, og ikke nye:

  • Twitter fungerer ikke i dag på grunn av endringer som Twitter-laget til API.
  • Windows network aksjer adressert via drive brev er adressert via UNC nå.

Avsluttende Ord

Begge oppdateringene er ikke virkelig må-ha oppdateringer med mindre du er berørt av en av de problemer som de løser. Hvis du lagt merke til problemer med Gmail-kontoer i Thunderbird kan du ønsker å oppgradere som den nye versjonen kan løse disse.

Nå er Du: Hvilken versjon av Thunderbird bruker du for øyeblikket, om noen? (via Født)