Chrome OS-78, LG G8X Dobbelt Skærm, Apple Ur ankommer, og Fold bladene (MobileTechRoundup vis #486)

0
56

Samsung Galaxy Fold: Glimt af verdens smartphone uden glas plader
Samsung Galaxy Fold er et stort skridt fremad i smartphone innovation, og i modsætning til i dag, er typisk glas sandwich. ZDNet ‘ s Matt Miller har haft en chance for at afprøve telefonen selv, og selvom det måske ikke er perfekt, er det klart forbedret over Fold Samsung frigivet i April. Læs mere: https://zd.net/331a0Ol

Hvis du har fulgt med i min dækning af Galaxy Fold på ZDNet, så du kan være overrasket over at høre, hvad der skete på Fold i MobileTechRoundup vis #486, mens Kevin afslører også en forandring i hans primære smartphone.

motr-logo1

Billede: ZDNet

LG G8X ThinQ dual screen enhed impressesWhat?! Matt solgt sin Galaxy FoldGalaxy Fanen S6 tastatur og lider af samme problem som Pixel SlateRead om en Android-bruger, der forsøgte Apple Ur for en måned — det er nu kun smartwatch han vil recommendKevin købte Apple Ur…. igen.Relateret: iPhone Købere i USA Mere End Dobbelt så Tilbøjelige til at Eje et Smartwatch, som Android BuyersMatt købt nye AirPods Pro og Echo Knopper. Man kan returneres.Samsung Udvikler-Konference, thoughtsChrome OS software support datoer udvidet til mere end 130 ChromebooksChrome OS 78 ankommer: Her er, hvad du har brug for at knowPixel Skifer aftale på $529.99 gør det billigere end at Gå Pixelbook

Spilletid: 85 minutter

Lyt her (MP3, 98MB)

Abonnere på den vis med dette link, (RSS)

Relaterede Emner:

Apple

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser