LG handler TCL i Tyskland over LTE-patenter

0
41

LG Electronics har gemt en patentkrænkelse retssag mod TCL i Tyskland for angiveligt at krænke sit LTE-relaterede patenter.

Den sydkoreanske elektronik-producent på søndag beskyldte sin Kinesiske rival for angiveligt at anvende tre af LG ‘ s LTE-standarden væsentlige patenter på sin feature telefoner og smartphones uden tilladelse.

LG gemt retssager ved byretterne i de tyske byer Mannheim og Düsseldorf.

Virksomheden begyndte at sende advarsler til TCL tilbage i 2016, og havde da sendt mange anmodninger om en licens-aftale, der forhandles, men det Kinesiske selskab nægtede, sagde LG.

Se også: LG nødt til at beslutte, hvor OLED skal leve

Den koreanske virksomhed har tidligere haft en LTE patentsag med OS mobilproducent BLU i 2017 og er i øjeblikket midt i en anden tvist med fransk smartphone maker Doro over det samme emne.

LG endte striden med BLU efter både virksomheder, kom til en licensaftale. For sin juridiske stoush med Doro, den koreanske virksomhed vandt en retssag, der tidligere i år i Tyskland, der var i forhold til de samme tre patenter i spørgsmål til LG-TCL tvist.

TCL har oplevet en kraftig vækst i både globale TV-og smartphone-salg i de seneste år. Virksomheden var den tredje største TV-maker i form af forsendelse i andet kvartal i år, ifølge IHS Marked. Det er også flyttet 15 millioner smartphones sidste år, ifølge Strategy Analytics.

LG, i mellemtiden, er førende inden for 4G LTE og 5G patenter og har allerede oprettet en 6G research centre i Sydkorea, som åbnede i starten af dette år.

Tidligere i denne måned, LG gemt et særskilt patent retssag mod Hisense i USA, hævder sidstnævnte havde brugt sin skærm teknologi uden tilladelse.

RELATEREDE DÆKNING

LG træder OS patentsag mod Hisense LG V50 ThinQ 4G anmeldelse: En dual-skærm 5G flagshipLG Vise ændringer boss midt LCD og OLED-markedet squeezesLG og Microsoft showcase cloud-forbundet infotainment solutionLG til at præsentere nye browser, der er optimeret til V60 ThinQ ‘ s dual screenLG er fokus på 5G mobilitet og AI for fremtidens arbejdspladser og transport (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Korea

Regeringen

Tech-Branchen