Voorspellingen 2020: Meer wijzigingen voor software ontwikkeling

0
98

Forrester Research

Door Forrester Research

voor Forrester

| 27 November 2019 — 17:12 GMT (17:12 GMT)

| Thema: Tech Industrie

Enterprise-software: SAP is klaar voor een nieuwe richting
SAP heeft gelopen, en de uitgaven, snel over het afgelopen decennium, maar het moet ervoor zorgen dat alle bedrijven gaan in dezelfde richting.

De wereld van de software ontwikkeling is voor een aantal grote veranderingen in 2020. We voorspellen dat de dienst mesh, Kubernetes, AI-infuus-toepassingen, en de lage-code producten blijven hun opwaartse swing in de enterprise-goedkeuring. En organisatorisch ontwikkelaars zullen doorgaan met het verspreiden van de centrale IT-afdelingen; business developers profileren zich als bedrijven maken meer en meer het implementeren van software in dienst van de klant obsessie.

Met name onze studie voorspelt dat:

Meer ontwikkelaars aan het werk van de centrale IT-organisaties bedrijven blijven maken en implementeren van software een essentieel onderdeel van hun business model. In 2019, 24% van de ontwikkelaars die werken aan de interne software tech zei ze verslag van een business unit buiten CIO of IT-afdelingen. Met de toename van het gebruik van lage–code tools waarmee zakelijke gebruikers om apps te bouwen en product-centric teams, dan voorspellen wij dat dit aandeel zal bereiken voor 1 op de 3 tegen het einde van 2020.Enterprise development teams zal het consolideren van hun cloud-platform keuzes als Kubernetes adoptie zich sneller uitbreidt. AD&D-leiders selecteer één van de ‘big five’ cloud leveranciers — Amazon, Google, IBM (plus Red Hat), Microsoft en VMware (en Belangrijke) — voor hun complex, Kubernetes-generation platforms, terwijl Alibaba, Oracle, Salesforce, SAP strijd te winnen tractie in cloud-eigen ontwikkeling. In 2019, 37% van de ontwikkelaars in Forrester ‘ s wereldwijd onderzoek werden gebruikt of van plan om het gebruik van lage-code producten. Medio 2020, wij voorspellen dat dit aantal zal stijgen tot meer dan de helft van de ontwikkelaars, mede dankzij een hernieuwde druk door Microsoft voor zijn PowerApps, Flow, Kracht van BI en Power Platform-producten. Microsoft ‘ s “gratis” en goed-genoeg-producten zullen worden vastgesteld, zowel in de eenvoudige en geavanceerde use cases en dienen als katalysator voor verdere groei — en consolidatie — in de lage-code van de markt.

Download Forrester ‘ s Voorspellingen 2020 gids voor het begrijpen van de grote dynamiek die van invloed zijn bedrijven volgend jaar.

Dit bericht is geschreven door senior vice president, Research Director Chris Mijnen, en verscheen voor het eerst hier.

Enterprise Software

Adobe voegt nieuwe AI tools om Data Science Werkruimte in Ervaring platform

Oracle: Wat is de ervaring van de klant (en de reden waarom je moet ervoor)

Hoe Kubernetes won, en waarom uw bedrijf nodig heeft om het te weten

Blockchain: Het kan 10 jaar voordat bedrijven beginnen te profiteren van de voordelen van de technologie (ZDNet YouTube)

Windows 10 Nov. 2019 Update: Alles wat je moet weten (CNET)

Waarom macOS Catalina is niet Apple ‘ s finest moment (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

CXO

Overheid

Veiligheid

Forrester Research

Door Forrester Research

voor Forrester

| 27 November 2019 — 17:12 GMT (17:12 GMT)

| Thema: Tech Industrie