Hier is de reden waarom gratis upgrades naar Windows 10 nog steeds werken

0
176

door Martin Brinkmann op 30 November 2019 in Windows
8 reacties

Wanneer lanceerde Microsoft Windows 10 in 2015, het bleek dat de apparaten met legitieme Windows 7 of Windows 8.1 licenties kan een upgrade naar het nieuwe besturingssysteem gratis voor het eerste jaar.

Het bedrijf duwde harder en harder te krijgen apparaten die draaien op oudere versies van Windows 10 om te upgraden naar Windows 10.

Het bedrijf heeft de gratis upgrade bieden om apparaten met de toegankelijkheid van technologie en eindigde dat officieel in December 2017.

windows 10 upgrade

We testten de gratis upgrade proces een aantal keer na het officiële einde van de periode en ontdekt dat gratis upgrades nog mogelijk waren. Windows-klanten die Windows 7 of Windows 8.1-apparaten upgraden naar Windows 10 gratis, zelfs laat in het jaar 2019.

Microsoft nooit onthuld waarom die optie leverbaar bleef, maar het bedrijf heeft niet het beëindigen van de optie. Een gebruiker op Reddit, die beweert een werknemer van Microsoft, een antwoord gegeven gisteren.

Opmerking: De gebruiker niet is geverifieerd als een werknemer van Microsoft en is het mogelijk dat de informatie die is verstrekt, onjuist is.

Volgens de post, Microsoft eindigde de gratis upgrade aanbieding gevolg van de druk van de retailers. Microsoft heeft aangekondigd dat klanten behoefte aan een betaalde licentie na de upgrade-aanbieding verlopen, maar dit was nooit afgedwongen achter de schermen.

Ik werk bij Microsoft en is sinds voordat het Windows-10 starten. Dat hele “gratis” upgrade voor een jaar was het volledig marketing pluis. Na de cut-off gebeurde, de richting wordt aangegeven dat het vereist een betaalde licentie ECHTER, dit is opgevoed door de baksteen en mortel winkels die ze aan het doen waren eenvoudige klok wijzigingen op de klant apparaten tijdens de upgrade uitdaging om rond te komen en dan uiteindelijk was het duidelijk twee jaar later zijn dat er iets in Windows 7 en hoger zou gaan om 10 volledig geactiveerd en nog steeds aan deze dag.

Eén reden daarvoor was dat Microsoft executives waren gericht op de 1 miljard apparaten doel voor het besturingssysteem en dat het aantal upgrades was meer belangrijk voor Microsoft dan de licentiekosten die uit de verkochte licenties.

HULPWIKKELING niet de zorg vrij veel, omdat Terry Meyerson op het moment gaven meer over zijn upgrade stats dan de licentie-opbrengsten als u Windows niet Microsoft ‘ s cash cow meer. Het is dezelfde houding terug in de dag waar zou Microsoft Windows Updates op illegale kopieën van Windows 7 als het grotere plaatje was in de strijd tegen bedreigingen van de veiligheid op basis van deze kopieën.

In andere woorden: Microsoft verklaarde in het openbaar dat de gratis upgrade aanbieding wordt beëindigd, maar dat betekende niet het einde van het achter de schermen.

De verklaring lijkt aannemelijk, maar validatie vereist, voordat het kan worden genomen tegen de nominale waarde. Windows 10 misschien zie je een duw in januari 2020 als ondersteuning voor Windows 7 loopt uit voor Home gebruikers. Deze kunnen in staat zijn om te upgraden naar de Windows-10 besturingssysteem dan gratis als het lijkt onwaarschijnlijk dat Microsoft de mogelijkheid blokkeren in de komende twee maanden.

Nu U: Wat is uw mening over de uitleg? (via Geboren)