ACCC opfordrer til Privacy Act ændringer for at beskytte loyalitet ordningen kunder

0
219

Aimee Chanthadavong

Af Aimee Chanthadavong

| 3. December 2019 — 03:37 GMT (03:37 GMT)

| Emne: Sikkerhed

Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) har anbefalet, at der for loyalitet ordninger, der administreres af folk af Telstra, og de fire store banker til at forbedre data praksis i sin endelige rapport i kundeloyalitet ordninger.

I ringer til bredere ændringer i forbruger-og love om privatlivets fred, ACCC ‘ s afsluttende rapport [PDF] har fremsat fem vigtigste anbefalinger til at løse sine bekymringer omkring, hvordan eksisterende loyalitet ordninger ikke til stede vilkår, betingelser og privacy-politikker på en måde, som forbrugerne let kan forstå og er indsamling, brug og videregivelse forbruger-data på måder, der ikke stemmer overnes med forbrugernes præferencer, herunder yde begrænset indsigt i og kontrol over de dele af deres data med ukendte tredjeparter.

En anden stor bekymring er beskrevet i rapporten var omkring hvordan loyalitetsordninger er automatisk sammenkædning af medlemmernes betalingskort til deres loyalitet ordningen profiler til at spore køb adfærd, selv hvis medlemmer ikke aktivt scanne deres loyalitetskort.

“Mange forbrugere er i stigende grad bekymret for, at modtage målrettede reklamer, i nogle tilfælde fra virksomheder, som de aldrig har beskæftiget sig med før,” ACCC stol Stang Sims sagde.

“Der er også en stigende risiko for reel skade for forbrugerne, hvis de enkelte forbrugere var at blive opkrævet høje priser baseret på profilering ud fra deres data. For eksempel, hvis en person ‘ s frequent flyer data eller online-søgning viser historien, at de kun kan rejse på bestemte datoer, eller på anden måde baseret på deres indkomst, geografisk placering eller andre oplysninger, der er indsamlet gennem loyalitetsprogrammer de kan blive opkrævet ekstra.”

Se også: 3 ting, som virksomheder har brug for at vide om kundernes forventninger om privatlivets fred (TechRepublic)

ACCC ønsker at se opdateringer stilles til Privacy Act. Disse omfatter opdatering af definitionen af “personlige oplysninger”; styrkelse krav til samtykke, og enhver indstillinger for yderligere indsamling af data blive udvalgt til “off”, og kræver, at enheder for at slette en forbrugers personlige oplysninger “uden ugrundet ophold”, når de har modtaget en kræver, at en forbruger.

Hertil kommer, at ACCC har anbefalet for loyalitet ordninger for at forbedre klarheden, tilgængelighed, nem navigation og læsbarhed af privatlivets fred politikker; skitse klart med hvilke virksomheder, der forbruger data bliver delt, og til hvilke formål og oplyse forbrugerne kilder af tredjeparts reklame.

ACCC dog erkendt, at nogle loyalitetsordninger operatører har foretaget ændringer siden forbrugernes vagthund påbegyndt sin gennemgang og udgivet sit udkast til betænkning i September. På trods af dette, ACCC sagde, at det er stadig bekymret over, at “nogle af praksis” og kalder for loyalitet ordningen operatører til at “gennemgå og overveje deres praksis i forbindelse med Australian Consumer Law”.

De anbefalinger, som ACCC i den endelige rapport styrke lignende anbefalinger, der blev foretaget af ACCC i sin Digitale Platforme Undersøgelse Endelige Rapport, hvori det blev fremhævet, hvordan Australierne er stadig i den mørke, når det kommer til omfanget af indsamling og brug af deres data fra virksomheder som Facebook.

Udgivelsen af den endelige rapport, er også i overensstemmelse med ACCC ‘ s beslutning om at tage retlige skridt mod virksomheder som HealthEngine og Google, om de selskaber, der har vildledt eller misbruges forbrugeren data.

Relaterede Dækning

Google etiketter ACCC placering af personlige data påstande som ” ude af kontekst’ACCC siger, at det er næsten klar til Forbrugeren Data Højre februar 1 deadlineOptus til at betale AU$6.4 millioner for vildledende NBN frakobling claimsOAIC søger feedback på udkast til CDR privacy safeguard guidelinesAustralians lavet over 3.000 privatliv klager sidste yearData Standarder Organ fastlægger Energi Rådgivende Udvalg forud for Forbrugeren Data Rigtige mandat

Relaterede Emner:

Australien

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

Aimee Chanthadavong

Af Aimee Chanthadavong

| 3. December 2019 — 03:37 GMT (03:37 GMT)

| Emne: Sikkerhed