Amazon is de aanvraag te weigeren, energie-gegevens van de Australische publieke geweigerd

0
19

Campbell Kwan

Door Campbell Kwan

| 3 December 2019 — 05:27 GMT (05:27 GMT)

| Thema: Tech Industrie

Australië broeikasgassen waakhond, de Schone Energie Regulator, publiceerde zijn verslag over de corporate-uitstoot en energie-gegevens, waaruit blijkt dat bedrijven die in het land uitgebracht bijna 420 miljoen ton broeikasgassen in 2017-18.

Het jaarverslag vermeldt de emissies en het energieverbruik van bedrijven, met dit jaar de iteratie met inbegrip van de energie-gegevens van Amazon voor de eerste keer. Van 2017-18, Amazon verbruikt 243,570 gigajoules (GJ) energie uitgezonden en rond 56.000 ton uitstoot.

Voorafgaand aan het hebben van de energie data gepubliceerd in het rapport, Amazon had aangevraagd voor haar informatie te onthouden van het publiek. Het verzoek werd afgewezen, maar door de australische Schone Energie Verordening.

Op het moment van schrijven, Amazon heeft nog te reageren naar de media verzoeken voor commentaar over de toepassing.

DXC-Technologie gerapporteerde netto energieverbruik van 450.000 GJ terwijl het uitzenden van meer dan 100.000 ton broeikasgassen in Australië. Dit was een stijging van het vorige jaar een netto energieverbruik van 207.000 GJ en uitgebracht ongeveer 50.000 ton broeikasgassen in 2016-17.

IBM, ondertussen in geslaagd om te bezuinigen van het energieverbruik voor 2017-18, van ongeveer 230.000 GJ te 205,000 GJ. Het bracht ook minder broeikasgassen jaar-op-jaar, tot 50.000 ton van ongeveer dagelijks 57.000 ton.

Australische datacenter operator, NextDC, gebruikt rond 735,000 GJ energie in 2017-18, een stijging van 30% ten opzichte van vorig jaar. Het had ook een hogere uitstoot van broeikasgassen voor de periode, gaande van de 145.000 ton uitgebracht bijna jaarlijks 185.000 ton.

Onder de telco ‘ s in de emissies en het energieverbruik rapport, Telstra en Vodafone onderhouden vergelijkbare niveaus van energie verbruik van het vorige jaar. Telstra gebruikt bijna 6 miljoen GJ energie, terwijl Vodafone gebruikt om 785,000 GJ in 2017-18. In termen van de uitstoot van de rookgassen, Telstra en Vodafone uitgebracht 1,2 miljoen ton en 179,000 ton, respectievelijk.

Amazon in September beloofde dat het zou oplopen tot 100% hernieuwbare energie tegen 2030 netto-nul-koolstof over haar activiteiten in 2040. In oktober, het bedrijf kondigde ook aan drie projecten voor hernieuwbare energie dat was het streven om te helpen de e-commerce gigant het bereiken van de nul netto koolstof doel.

Ook Google in September aangekondigd dat het zou verhogen zijn wereldwijd wind-en zonne-energie portfolio met meer dan 40% naar 5.500 megawatt, het equivalent van de capaciteit van een miljoen solar daken. De deal, Google pochte, zou de grootste zakelijke aankopen van duurzame energie in de geschiedenis.

Verwante Dekking

Uw volgende Dell, EMC-servers zou kunnen komen in een herbruikbare tas

Als Dell-Technologieën scheuten tot 2030, met een nieuwe sociale impact plan.

Nogmaals, medewerkers drang Google niet schadelijk voor het milieu

Google activisten uiten hun bezorgdheid dat de tech-gigant is niet om het hoofd te bieden aan het klimaat verantwoordelijkheden.

Amazon onthult nieuwe projecten voor hernieuwbare energie in de VS, verenigd koninkrijk

Het bedrijf heeft toegezegd om klimaatneutraal in 2040.

Google, Amazon maken vegen van duurzame energie verplichtingen

De nieuwe investeringen en belooft een dag voor medewerkers van Google, Amazon en andere tech-bedrijven stadium een walkout om te protesteren tegen de industrie de rol in de klimaat crisis.

Salesforce Duurzaamheid van Cloud doelstellingen voor carbon verantwoording

Met de consumenten en de industrie spelers op zoek naar manieren om het beteugelen van de uitstoot van koolstof, Salesforce is de introductie van een nieuw platform voor het bijhouden en rapporteren van betrouwbare milieu-informatie.

Verwante Onderwerpen:

Amazon

CXO

Overheid

Veiligheid

Campbell Kwan

Door Campbell Kwan

| 3 December 2019 — 05:27 GMT (05:27 GMT)

| Thema: Tech Industrie