Amazon ‘ s ansøgning om at tilbageholde energi data fra Australske offentlige afvist

0
120

Campbell Kwan

Ved Campbell Kwan

| 3. December 2019 — 05:27 GMT (05:27 GMT)

| Emne: Tech-Industrien

Australien ‘ s udledning af drivhusgasser vagthund, den Rene Energi, Regulator, har offentliggjort sin rapport om virksomhedens emissioner og energiforbrug data, der afslører, at selskaber, der opererer i det land, udgivet næsten 420 millioner tons drivhusgasser i 2017-18.

Den årlige rapport beskriver emissioner og energiforbrug for selskaber, med dette års iteration herunder energi-data til Amazon for første gang. Fra 2017-18, Amazon, der forbruges 243,570 gigajoules (GJ) af energi, og der udsendes omkring de 56.000 tons emissioner.

Forud for at have sin energi data der er offentliggjort i rapporten, Amazon havde ansøgt om oplysninger, der skal tilbageholdes fra offentlig visning. Ansøgningen blev afvist, men ved at Australien er Ren Energi Forordning.

På tidspunktet for skriftligt, er Amazon har endnu til at reagere på medier anmodninger om en kommentar om dens anvendelse.

DXC Teknologi rapporteres netto energiforbruget med 450.000 GJ samtidig udsender over 100.000 tons drivhusgasser i Australien. Dette var en uptick fra de foregående år, da det havde en netto energiforbrug 207,000 GJ og udgivet omkring 50.000 tons drivhusgasser i 2016-17.

IBM, i mellemtiden er det lykkedes at nedbringe energiforbruget til 2017-18, fra omkring 230,000 GJ til 205,000 GJ. Det har også udgivet mindre drivhusgasser år for år, ned til 50.000 tons fra omkring 57,000 tons.

Australske data center operatør, NextDC, der anvendes rundt 735,000 GJ energi i 2017-18, en 30% stigning i forhold til året. Den havde også en højere udledning af drivhusgasser for det år, der går fra 145,000 tons frigivet til næsten 185,000 tons.

Blandt teleselskaber i emissioner og energiforbrug rapport, Telstra og Vodafone opretholdt lignende niveauer af energiforbruget fra de foregående år. Telstra, der anvendes næsten 6 millioner GJ energi, mens Vodafone, der anvendes rundt 785,000 GJ i 2017-18. I form af udledning af drivhusgasser, Telstra og Vodafone udgivet 1,2 millioner tons, og 179,000 ton, hhv.

Amazon i September lovede at det ville nå op på 100% vedvarende energi i 2030, og net-zero carbon hele sin virksomhed i 2040. I oktober, virksomheden har også meddelt, tre vedvarende energi-projekter, der har til formål at hjælpe e-handel gigant nå sine nul net carbon mål.

Ligeledes har Google i September meddelte, at det ville øge sin verdensomspændende vind-og solenergi portefølje med mere end 40% til 5,500 megawatt, svarende til kapaciteten på en million solar hustage. Den aftale, Google pralede med, ville være den største virksomheder køb af vedvarende energi i historien.

Relaterede Dækning

Din næste Dell, EMC-servere kan komme i en genanvendelig tote

Som Dell Teknologier skud til 2030 med en ny social impact plan.

Igen, medarbejdere, der opfordre Google til ikke at skade miljøet

Google aktivister gentage deres bekymring for, at tech giant ikke formår at leve op til sine klima-ansvar.

Amazon afslører nye projekter for vedvarende energi i USA, UK

Virksomheden har forpligtet sig til at blive carbon neutral senest i 2040.

Google, Amazon laver en flot vedvarende energi forpligtelser

Den nye investeringer og løfter komme en dag før, at medarbejdere fra Google, Amazon og andre tech virksomheder iscenesætte en arbejdsnedlæggelse til at protestere industri ‘ s rolle i klima-krise.

Salesforce ‘ s Bæredygtighed Cloud mål for carbon ansvarlighed

Med forbrugere og aktører i branchen, både på udkig efter måder at begrænse udledning af kulstof Salesforce er at indføre en ny platform for sporing og rapportering pålidelig miljømæssige data.

Relaterede Emner:

Amazon

CXO

Regeringen

Sikkerhed

Campbell Kwan

Ved Campbell Kwan

| 3. December 2019 — 05:27 GMT (05:27 GMT)

| Emne: Tech-Industrien