AWS onthult Amazon volledig afgewerkte schijven quantum computing service

0
18

Asha Barbaschow

Door Asha Barbaschow

| December 2, 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Thema: Cloud

Amazon Web Services (AWS) is in de hoop te brengen quantum computing de cloud wereld, met het optillen van het deksel van de drie initiatieven op maandag bij AWS re:Uitvinden in Las Vegas.

De eerste was de Amazone volledig afgewerkte schijven.

Amazon volledig afgewerkte schijven is een nieuwe, volledig beheerd AWS service die het bedrijf heeft aangeprezen staat zal stellen de wetenschappers, onderzoekers en ontwikkelaars om te experimenteren met computers uit de quantum hardware-aanbieders, zoals D-Wave, IonQ, en Rigetti.

AWS zei de dienst biedt klanten de mogelijkheid te verkennen, te evalueren en te experimenteren met quantum computing, hardware te krijgen ervaring in huis als ze plannen voor de toekomst. Het is één ontwikkelomgeving voor het bouwen van quantum algoritmes, test ze op gesimuleerde quantum computers, en proberen hen op een scala van verschillende quantum hardware-architecturen.

Amazon volledig afgewerkte schijven is nu beschikbaar in de preview.

Zie ook: Amazon AWS: Complete business guide to the world ‘ s grootste aanbieder van cloud-diensten

Het bevorderen van de quantum missie van het bedrijf een nieuwe AWS Centrum voor Quantum Computing heeft als doel om samen quantum computing experts van Amazon, het California Institute of Technology (Caltech) en andere academische onderzoeksinstellingen samen te werken op de research en ontwikkeling van nieuwe quantum computing technologieën.

De cloud reus hoopt dat de R&D zal resulteren in het oplossen van real-world problemen door middel van quantum technologies.

Het centrum, gehost bij Caltech, is gericht op het bieden van de mogelijkheid voor klanten om de benodigde vaardigheden ontwikkelen, en te bepalen wanneer quantum is een passende oplossing, maar ook leren hoe zij kan het ontwerp van algoritmes en het ontdekken van nieuwe toepassingen.

Inmiddels is de nieuwe Amazon Quantum Solutions Lab is een programma dat verbinding maakt klanten met quantum computing experts uit de Amazone en de technologie en consulting partners.

De verwachting is dat de lab zullen helpen met alle betrokkenen in het vinden van praktische toepassingen van quantum computing en versnellen van de ontwikkeling van de quantum-toepassingen.

Lab-programma ‘ s te combineren hands-on educatieve workshops met brainstormsessies te helpen klanten “werken naar achteren” van zakelijke uitdagingen, en ga dan stap voor stap door het proces van het gebruik van quantum computers, AWS zei.

“Met quantum engineering starten om meer betekenisvolle vooruitgang te boeken, klanten vragen om manieren te experimenteren met quantum computers en ontdek de technologie van het potentieel,” AWS senior vice president van utility computing-diensten Charlie Bell uitgelegd.

“Wij geloven dat quantum computing zal een cloud-technologie en dat de cloud de belangrijkste manier waarop klanten toegang tot de hardware. Met onze Amazon volledig afgewerkte schijven service en Amazon Quantum Solutions Lab, wij maken het eenvoudiger voor klanten om ervaring op te doen met quantum computers te werken met de deskundigen van AWS en onze partners om erachter te komen hoe ze kunnen profiteren van de technologie.

“En met onze AWS Centrum voor Quantum Computing en academische partnerschappen, we lid worden van de inspanning over de wetenschappelijke en industriële gemeenschappen te helpen versnellen van de belofte van quantum computing.”

Asha Barbaschow gereisd om opnieuw:Ontwikkel een gast van AWS.

MEER KWANTUM

Quantum as a service: Hoe product-ize een gat in de ruimte en tijd Quantum computing: Zeven waarheden die je moet weten (TechRepublic) Hoe de industrie verwacht beveiligde informatie in een quantum wereld Wat is quantum computing? Begrijpen van het hoe, waarom en wanneer van quantum computers Waarom Intel de kleinste spin qubit chip zou een keerpunt worden in quantum computing IBM waarschuwt voor instant breken van encryptie door quantum computers: ‘Beweeg uw gegevens vandaag’

Verwante Onderwerpen:

Amazon

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

Asha Barbaschow

Door Asha Barbaschow

| December 2, 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Thema: Cloud