AWS presenterar Amazon Braket quantum computing service

0
41

Asha Barbaschow

Av Asha Barbaschow

| 2 December 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Ämne: Moln

Amazon Web Services (AWS) är i hopp om att få quantum computing cloud världen, med företaget att lyfta locket av tre initiativ på måndag på AWS re:Invent i Las Vegas.

Den första var Amazon Braket.

Amazon Braket är en ny, helt och hållet lyckats AWS tjänst som företaget har utropat kommer att göra det möjligt för forskare, forskare och utvecklare att experimentera med datorer från quantum tillhandahåller hårdvara, såsom D-Våg, IonQ, och Rigetti.

AWS sade tjänsten innebär att kunderna kan utforska, utvärdera och experimentera med quantum computing hårdvara för att få in-house erfarenhet som de planerar för framtiden. Det är en gemensam utvecklingsmiljö för att bygga kvantalgoritmer testa dem på simulerade kvantdatorer, och prova dem på en rad olika quantum maskinvaruarkitekturer.

Amazon Braket finns nu i förhandsgranska.

Se även: Amazon AWS: Komplett business guide till världens största leverantör av molntjänster

Att främja sin quantum uppdrag, bolagets nya AWS Center för Quantum Computing syftar till att föra samman quantum computing experter från Amazon, California Institute of Technology (Caltech), och andra forskningsinstitutioner att arbeta tillsammans på forskning och utveckling av nya quantum computing-teknik.

Molnet jätte hoppas på R&D kommer att resultera i att lösa verkliga problem genom quantum technologies.

Centrum, värd på Caltech, syftar till att ge möjlighet för kunderna att utveckla de kunskaper som krävs, och identifiera när quantum är en lämplig lösning, samt lära dig hur de kan utforma algoritmer och upptäcka nya program.

Under tiden den nya Amazon Quantum Lösningar Lab är ett program som ansluter kunder med quantum computing experter från Amazonas och dess teknik-och konsultföretag.

Det förväntas labbet kommer att hjälpa alla inblandade att finna praktiska användningsområden för quantum computing och påskynda utvecklingen av kvant-program.

Lab-program kommer att kombinera praktiska pedagogiska workshops med brainstorming för att hjälpa kunder att “arbeta baklänges” från utmaningar i verksamheten, och sedan gå steg för steg genom processen med hjälp av kvantdatorer, AWS sagt.

“Med quantum engineering börjar göra mer meningsfulla framsteg, kunder efterfrågar sätt att experimentera med kvantdatorer och utforska teknikens potential,” AWS senior vice president för utility computing-tjänster Charlie Bell förklaras.

“Vi tror att quantum computing kommer att bli en cloud-första teknik och att molnet kommer att vara det huvudsakliga sättet kunder att få tillgång till hårdvaran. Med vår Amazon Braket service och Amazon Quantum Lösningar Lab, vi gör det enklare för kunderna att skaffa sig erfarenhet med kvantdatorer och att arbeta med experter från AWS och våra partners för att räkna ut hur de kan dra nytta av tekniken.

“Och med vår AWS Center för Quantum Computing och akademiska partnerskap, vi går insatser i de vetenskapliga och industriella samhällen att hjälpa till att påskynda löfte om quantum computing.”

Asha Barbaschow reste till re:Invent som gäst på AWS.

MER QUANTUM

Quantum som en tjänst: Hur produkt-ize ett hål i tid och Quantum computing: Sju sanningar du behöver veta (TechRepublic) Hur räknar branschen med att säkra information i kvantvärlden Vad är quantum computing? Att förstå hur, varför och när kvantdatorer Varför Intels minsta spin qubit chip kan vara en vändpunkt i quantum computing IBM varnar för omedelbar bryta av kryptering av kvantdatorer: ‘Flytta dina data idag”

Relaterade Ämnen:

Amazon

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

Asha Barbaschow

Av Asha Barbaschow

| 2 December 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Ämne: Moln