HPE lanceert Greenlake Centraal, de naaf van de as-a-service-inspanningen

0
960

Larry Dignan

Door Larry Dignan

voor Tussen de Lijnen

| 3 December 2019 — 13:00 GMT (13:00 GMT)

| Thema: Cloud

Hewlett Packard Enterprise gelanceerd de laatste aflevering van de Greenlake platform, dat is de kern van zijn plan om het leveren van haar producten als-een-service.

De lancering van HPE Greenlake Centraal werd ingeluid op HPE ‘ s analyst meeting van afgelopen maand. HPE aangelegd plannen om het leveren van IT-as-a-service, ga dan naar een abonnement-model en zit in het midden van hybride – en multi-cloud-implementaties. HPE wil haar portfolio as-a-service door 2022.

HPE Greenlake Centrale, die is beschikbaar als een beta en in het algemeen in de tweede helft van 2020, gebruikt het bedrijf de software portfolio om een front-end en de controle van het vliegtuig naar enterprise en een applicatie marketplace. Uiteindelijk, HPE is de hoop van de Greenlake platform voor het beheren van werklasten, variërend van rand tot cloud computing en differentiëren in haar benadering van de wil van de Dell Technologies, IBM en Red Hat en AWS en de Buitenposten inspanningen.

HPE lanceert container platform streeft naar 100% open source KubernetesHPE streeft er naar om haar product line-up as-a-service, updates GreenLake, onthult Primera storageHPE onthult vernieuwde HPC portfolio met Cray technologie

Strategisch, HPE probeert om de positie van de IT management aanpak als een neutrale partij te midden van de operationele modellen die silo ‘ s van de bestaande infrastructuur, public cloud en hybride aanpak.

hpe-analyst-day-2019-3.png

Scott Yow, general manager voor HPE hybride cloud-eenheid, de eerste iteratie van HPE Greenlake het Centrum is slechts het begin. Greenlake Centrale is in een pilot met een groot aantal klanten en het platform kunnen brug op het terrein, alsmede HET beheren van publieke clouds, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services.

HPE ook plannen op de migratie van de Greenlake base over te Greenlake Centraal. “We zijn op de boarding klanten en het verzamelen van feedback. Tegen het einde van januari en begin februari 2020 verwachten we 20% tot 30% van onze Greenlake basis gemigreerd,” zei Yow.

HPE Greenlake Midden omvat:

Een dashboard voor opslag, computers, virtuele machines, containers, werkbelasting en key performance indicatoren.Pay-per-use modellen voor lokale en tools om te verplaatsen van workloads.Automatisering van IT-en cloud-activiteiten. Compliance en governance tools als google analytics optimaliseren van de kosten.

Volgens HPE, Greenlake Centrale kunnen leveren tools om de diverse functies binnen een onderneming met inbegrip van line-of-business, CFO, CIO, ontwikkelaars en legal.

HPE Greenlake is het bedrijf de snelst groeiende business met 740 klanten wereldwijd. “Greenlake is het centrum van de as-a-service moeite HPE,” zei Yow. “We rijden de investeringen en de verdubbeling neer op Greenlake.”

In de toekomst, Greenlake is waarschijnlijk extensies voor edge computing, networking-en andere ict-mogelijkheden, zei Yow.

Verwante Onderwerpen:

Datacenters

Digitale Transformatie

CXO

Innovatie

Opslag

Cloud TV

Larry Dignan

Door Larry Dignan

voor Tussen de Lijnen

| 3 December 2019 — 13:00 GMT (13:00 GMT)

| Thema: Cloud