Mozilla lancerer Firefox Private Network VPN for $4,99 per måned

0
323

af Martin Brinkmann December 03, 2019 i Firefox –
4 kommentarer

Mozilla fortsætter med at udvide sine produkter og tjenester ud over Firefox web browser. Firefox Privat Netværk, der blev lanceret som det første produkt af den reviderede Test Pilot program, der Mozilla lagt på is tidligere på året.

Mozilla lancerede den for Firefox-brugere i Usa på det tidspunkt, og som en browserens proxy-kun. Systemet fungerer på samme måde som tredjeparts VPN-løsninger til Firefox i, at det beskytter brugerens data og privatlivets fred ved at føre trafikken gennem Private Netværk servere.

Firefox-brugere er nødvendige for at installere Firefox Private Netværk udvidelse til at gøre brug af den medfølgende browser-niveau beskyttelse.

firefox private account

I dag, Mozilla Mozilla løftet sløret for næste trin i processen. Stadig kun er tilgængelige for brugere i Usa, organisationen lancerede en fuld Firefox-mærkevarer VPN-tjeneste.

VPN-tjeneste er kun tilgængelig for Windows 10 på tidspunktet for skriftligt, og $4,99 per måned, er en indledende tilbud. Mozilla lover at versioner til Android og iOS, Chromebook, Mac og Linux i fremtiden.

Firefox Private Network kunder, der betaler for den fulde beskyttelse få adgang til omkring 30 regioner og kan bruge tjenesten på op til fem enheder.

VPN-tjeneste er leveret af Mullvad bag kulisserne og bruger WireGuard, en ny VPN-protokollen.

Politik af Mullvad er, at vi aldrig gemme enhver aktivitet logs af nogen art. Vi tror på at have en minimal opbevaring af data politik, fordi vi ønsker at du at være anonym.

Mullvad har en streng no skovhugst politik og konti, bruge en række system, der holder styr på de resterende timer af service kun. Tjenesten understøtter flere forskellige betalingsmetoder, herunder de traditionelle metoder, der kan afsløre oplysninger og systemer, der ikke afsløre disse oplysninger, fx kontante transaktioner eller Bitcoin.

Fuld enhed VPN beskytter hele enheden, der henviser til, at den browser udvidelse kun Firefox aktivitet. En gratis løsning er leveret og selvom Mozilla ændret nogle af sine valg, er det ikke meget praktisk at bruge.

Den centrale årsag er, at en time passerer tildeles en gratis bruger, og at disse er begrænset til 12 øjeblikket (i modsætning til 4 tre-timers passerer tidligere). Betyder: selv hvis du kan oprette forbindelse til tjenesten for blot et minut, vil du spilde en af de tilgængelige time passerer.

Prisen på $4.99 er en indledende pris, der er tilgængelig i beta. Mozilla har ikke afsløret prisen, at det vil opladeren efter beta ender, men det er meget sandsynligt, at det vil opkræve mere end $4.99 for et månedligt abonnement. Mullvad gebyrer om $5.50 (€5 Euro) pr måned for én måned af adgang til tjenesten.

De fleste VPN-tjenester, fx NordVPN, tilbyder rabatter, når kunder tegne sig for længere perioder. Om dette er tilfældet for Firefox Private Network-konti, er endnu uvist.

De $4.99 sætte Mozilla ‘ s tilbud et eller andet sted i midten, når det kommer til prisen. Der er billigere VPN-udbydere derude, men også flere at opkræve mere end $5 per måned.

Afsluttende Ord

Mozilla har planer om at køre beta i Usa “i begyndelsen af 2020” for at udvide tjenesten til andre regioner “snart”. Interesserede brugere kan tilmelde sig en venteliste for at blive meddelt, når den bliver tilgængelig i deres region.

Mozilla har en fordel i forhold til andre VPN-udbydere, og organisationen kan integrere tjenesten i en eller anden form i Firefox web-browser til at reklamere for den betalte version for at brugere direkte. Mozilla ikke afsløre, om den agter at gøre det, men det kan hjælpe organisationen med at komme væk med lidt højere priser end konkurrerende tilbud.

Nu kan Du: Hvad er dit take på denne udvikling? Har du nogensinde behandlet med Mullvad?