T-Mobile: ‘Eerst ONS landelijk 5G-netwerk’ is bereikt 200 miljoen

0
163

Liam Tung

Door Liam Tung

| 3 December 2019 — 11:48 GMT (11:48 GMT)

| Onderwerp: Mobiliteit

Onze droom telefoon? Het moet deze functies
Dit zijn de negen dingen die we zouden nemen in de perfecte smartphone.

T-Mobile heeft aangekondigd de lancering van de “Amerika’ s eerste landelijke 5G-netwerk”, die het zegt zal beslaan ongeveer twee-derde van de bevolking.

Terwijl de telco is het oprekken van de definitie van landelijk en biedt dat de 600MHz 5G service is niet bij de cover “meer dan 60% van de bevolking over meer dan een miljoen vierkante mijl”, met inbegrip van achtergestelde rurale gebieden.

Echter, de nieuwe low-band spectrum 5G zal niet zo snel als de millimeter wave technologie die wordt gebruikt in de dienst T-Mobile onthuld in juni in zes ONS stadscentra.

ZIE: IT pro ‘ s handleiding tot de evolutie en de impact van 5G-technologie (gratis PDF)

T-Mobile is touting de 600MHz 5G-netwerk als landelijk voor het afgelopen jaar te midden van onderhandelingen om te fuseren met concurrent Sprint.

“T-Mobile 5G-netwerk omvat 200 miljoen mensen en meer dan 5000 steden. Dat is meer dan 20.000% meer steden dan Verizon en AT&T, die het niet eens te zeggen hoe veel mensen ze momenteel … omdat het werkelijke aantal is gegroeid tot zo gênant,” T-Mobile gezegd.

“Verizon 5G werkt alleen in de ‘onderdelen’ van de buitenruimte van de 18 steden en in een paar stadions, en AT&T 5G werkt voor bedrijven in 21 steden en voor consumenten in delen van 5 steden die later dit jaar.

De bluster van T-Mobile ‘s PR-team echo’ s recente opmerkingen van uitgaande CEO John Legere, die sloeg Verizon millimeter-wave 5G-strategie “dead in the water” en beschuldigd van AT&T van “liegen” over de dekking.

De kleurrijke CEO bedoelde T-Mobile de twee rivalen als “Dumb and Dumber”.

“5G is hier op een landelijke schaal. Dit is een enorme stap in de richting van 5G voor iedereen”, aldus Legere.

“Terwijl Dumb and Dumber focus op 5G voor de rijke weinig, de lancering in slechts een handvol steden – en het dwingen van klanten in hun meest dure plannen te krijgen 5G – we zijn toegewijd aan het bouwen van brede, diepe landelijk 5G dat mensen en bedrijven kunnen toegang zonder extra kosten met de Nieuwe T-Mobile. En vandaag is slechts het begin van die reis.”

ZIE: Zuid-Korea stelt 4 miljoen 5G abonnees

T-Mobile stelt dat het nu leidt het ONS met de grootste 5G-netwerk in het land, die worden nog groter als en wanneer de fusie met de Sprint wordt afgesloten. De fusie vermindert het aantal grote draadloze carriers van vier naar drie en heeft geleid tot zorgen over de concurrentie.

Bij de lancering van de T-Mobile is de verkoop van de OnePlus 7T Pro 5G McLaren en de Samsung Galaxy Note10+ 5G. De telefoons werken waar de 600MHz 5G-netwerk omvat en vervolgens op de LTE-netwerk in andere gebieden. De apparaten kunnen ook gebruik maken van Sprint van de 2,5-GHz ‘mid-band’ 5G spectrum post-fusie.

ZDNet heeft contact opgenomen met Verizon en AT&T voor hun commentaar en zullen dit artikel updaten als ze reageren.

Netwerken

Hoe vindt u de beste VPN-service: Uw gids om veilig op het internet

Cisco: Deze Wi-Fi-toegangspunten zijn gemakkelijk eigendom door externe hackers, zo patch nu

Wat is 5G? De definitieve gids voor de volgende generatie draadloze technologie

Hoe koop je een router (CNET)

10 goede gewoonten van netwerkbeheerders (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Netwerken

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

Liam Tung

Door Liam Tung

| 3 December 2019 — 11:48 GMT (11:48 GMT)

| Onderwerp: Mobiliteit