Bekijk de eerste gameplay-trailer voor Elden Ring, beschikbaar op 21 januari 2022

0
6

Elden Ring, de langverwachte actie-RPG gemaakt in samenwerking tussen FromSoftware en schrijver George R.R. Martin, heeft eindelijk nieuwe tekenen van leven laten zien. We hebben vandaag een verrassende trailer gekregen aan het einde van het Summer Game Fest Kickoff Live-evenement, evenals een releasedatum. Op 21 januari 2022 kun je het spelen op pc, PS5, Xbox Series X en last-gen consoles. Uitgever Bandai Namco zegt dat de Xbox-versie van de game Smart Delivery ondersteunt en dat spelers die de PS4-versie van de game kopen een gratis upgrade naar de PS5-versie krijgen.

De eerste gameplay van de ongrijpbare titel die tijdens E3 2019 werd aangekondigd, toont veel PvE-magie en zwaardvechten terwijl je te paard door fantastische omgevingen reist. Ik weet zeker dat we in de nabije toekomst meer gameplay zullen zien, maar deze eerste blik op Elden Ring lijkt fans van Bloodborne en Dark Souls te plezieren.

Het lijkt een nieuwe kijk te geven op de kenmerkende actie-RPG-gameplay van de studio, genesteld in een diep, betoverend spelontwerp. Felicitaties aan George RR Martin voor het leveren van wat nieuwe inhoud in dit decennium – misschien kan hij nu weer The Winds of Winter afmaken.

Hoewel er een lange tijd zat tussen het moment waarop deze game werd uitgebracht aangekondigd en wanneer we deze trailer vandaag ontvangen, zullen we waarschijnlijk meer horen van FromSoftware en uitgever Bandai Namco, aangezien de releasedatum van de game nadert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here