Beste robuuste tablet in 2021: robuuste en robuuste tablets

0
12

Jason Cipriani < p class="meta"> Door Jason Cipriani | 10 juni 2021 — 16:13 GMT (17:13 BST) | Onderwerp: Mobiliteit

Samsung Galaxy Tab Active 3 Compactere versie van de Tab Active Pro samsung-galaxy-tab -active-3-pro-best-rugged-tablet.jpg$ 490 bij Amazon Bekijk details Panasonic Toughbook A3 Een krachtige Android-tablet van Panasonic panasonic-toughbook-a3-pro- best-rugged-tablet.jpg$ 2.600 bij Panasonic Zie details Dell Latitude 7220 Rugged Extreme tablet Een FirstNet-ready tablet  dell-latitude-7220-rugged-extreme-tablet-pro-best-rugged-tablet.jpg$ 1.969 bij Dell Zie details Samsung Galaxy Tab Active Pro 10,1-inch Android-tablet met verwijderbare batterijen samsung- galaxy-tab-active-pro-best-rugged-tablet.jpg$ 519 bij Amazon Bekijk details Getac F110 Robuuste Windows-tablet die tegen een stootje kan getac-f110-pro-best- robuuste-tablet.jpg $ 3.905 bij Portable One Zie details

Telefoons en tablets zijn een onvervangbaar onderdeel van onze werkdag geworden, waardoor we op afstand spreadsheets kunnen bewerken, inventaris kunnen bewaken, met elkaar kunnen communiceren of wagenparken kunnen beheren. Maar de meeste telefoons en tablets zijn niet gemaakt om zware omgevingen te weerstaan, zoals een bouwplaats, hulpdiensten, weersomstandigheden of veelvuldig vallen.

Er is echter een subset van robuuste tablets die zijn gebouwd om het meeste misbruik te weerstaan ​​(want laten we eerlijk zijn, niets is onverwoestbaar). Ze zijn vaker wel dan niet een dure investering, maar dankzij hun stevige buitenkant, voorkomt u dat u veel te veel geld uitgeeft om apparaten te laten repareren of vervangen.

We hebben verschillende robuuste tablets gevonden, met Windows 10 tot Android, en gebouwd om elk soort misbruik te doorstaan.

Samsung Galaxy Tab Active 3

Compactere versie van de Tab Active Pro

samsung-galaxy-tab-active-3-pro-best-rugged-tablet.jpg

Scherm: 8-inch scherm | Verwerker: Exynos 9810 | Opslag: 64 GB of 128 GB | Geheugen: 4 GB of 6 GB | Biometrische gegevens: vingerafdruk | Kleuren: Zwart | Camera's: 13 MP achter, 4K-video. 5MP camera aan de voorkant | Gewicht: 427 gram | Afmetingen: 8,42 x 4,99 x 0,39 inch | Aansluitingen: 3,5 mm koptelefoonaansluiting, USB-C | Batterij: 5.050mAh

De Galaxy Tab Active 3 is een kleinere versie van de Tab Active Pro. Het is uitgerust met een 8-inch display, MIL-STD 810H-certificering, IP68-classificatie voor stof en water. Dat betekent dat je hem tot 1,5 meter hoogte kunt laten vallen of tot 30 minuten in het water kunt laten liggen, en hij zou zonder problemen moeten overleven.

Er zijn twee modellen. Zowel het 64 GB opslag- als het 128 GB-model worden geleverd met 4 GB geheugen en een 5,050 mAh-batterij. De batterij kan worden verwisseld, waardoor het gemakkelijk is om de batterijen te vervangen als je bijna leeg begint te raken. U kunt de Active 3 zelfs zonder batterij gebruiken, zolang deze is aangesloten op een speciale voedingsbron.

Android 10 is standaard geïnstalleerd en wordt geleverd met Samsung's DeX-platform dat de tabletinterface omzet in een laptop-achtige ervaring. Omdat het Android draait, kun je alle apps en services krijgen die je normaal gesproken vanuit de Play Store krijgt.

$ 490 bij Amazon

Panasonic Toughbook A3

Een krachtige Android-tablet van Panasonic

panasonic-toughbook-a3-pro-best-rugged-tablet.jpg

Scherm: 10,1-inch scherm | Processor: Qualcomm SDM660 2.2GHz | Opslag: 64 GB  | Geheugen: 4 GB | Kleur: Zwart | Camera's: 8 MP camera aan de achterkant, 5 MP camera aan de voorkant | Gewicht: 1,98 pond | Afmetingen: 8,42 x 4,99 x 0,39 inch | Aansluitingen: Dock-connector, hoofdtelefoonaansluiting, USB-C, USB-A | Batterij: 2 x 3.200mAh

De Toughbook A3 werd begin 2020 gelanceerd en ziet er nog steeds uit als een levensvatbare robuuste tablet. Het heeft een 10,1-inch scherm, waardoor je meer ruimte hebt om in het veld te werken in vergelijking met iets als de Tab Active 3. 

Het beschikt over 4 GB geheugen, 64 GB opslag, met ondersteuning voor microSD-kaarten tot 64 GB en speciale modi wanneer het regent of de gebruiker handschoenen draagt ​​(een veelvoorkomende functie voor de meeste robuuste tablets).

Hij is IP65 gecertificeerd voor water- en stofbestendigheid en heeft een batterijduur van 9 uur. U kunt de batterijpakketten echter hot-swappen, wat betekent dat u niet hoeft te wachten tot de tablet is uitgeschakeld en vervolgens weer wordt ingeschakeld wanneer u de batterijen moet vervangen.

Prijzen beginnen bij $2.699, en je moet langs de verkooppartners van Panasonic gaan om er een te kopen.

$2.600 bij Panasonic

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet

Een FirstNet-ready tablet

dell-latitude-7220-rugged-extreme-tablet-pro-best-rugged-tablet.jpg

Scherm: 11,6-inch scherm | Processor: Intel Core i3-8145U | Opslag: 128 GB of 256 GB | Geheugen: 8 GB of 16 GB | Camera's: 8 MP achter, 5 MP IR-camera | Gewicht: 3,31 pond | Afmetingen: 7,99 x 8,23 x 12,29 inch | Aansluitingen: 1 x USB 3.1, 1 x USB-C, 1 x koptelefoonaansluiting, 1 x RS-232-poort, 1 x Docking Pogo, 1 x Rugzak Pogo | Batterij  34 Whr 

De Latitude 7220 wordt door Dell een Rugged Extreme-tablet genoemd en heeft de specificaties om er een back-up van te maken. Het wordt geleverd met Windows 10 Pro vooraf geïnstalleerd en heeft voldoende poorten om moderne laptops jaloers te maken. Het ontwerp straalt een robuust uiterlijk uit.

De 7220 heeft een scherm van 11,6 inch, tot 16 GB geheugen, tot 256 GB opslagruimte en is uitgerust met een Intel Core i3-processor. Naast het touchscreen zijn er verschillende fysieke knoppen aan de onderkant van de behuizing om door Windows 10 te navigeren.

Vrijwel elk aspect van de tablet kan worden aangepast tijdens het bouwproces van de aankoop. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een Intel Core i7 in te plaatsen, mocht je dat extra vermogen nodig hebben. U kunt ook een optioneel toetsenbord, extra accu's toevoegen of kiezen tussen AT&T, Verizon of Sprint voor mobiele connectiviteit.

$ 1.969 bij Dell

Samsung Galaxy Tab Active Pro

10.1 -inch Android-tablet met verwijderbare batterijen

sams.jpg

Display : 10,1-inch scherm | Verwerker: Qualcomm Snapdragon 670  | Opslag: 64 GB | Geheugen: 4 GB | Camera's: 13 MP camera aan de achterkant, 8 MP camera aan de voorkant | Gewicht: 653 gram | Afmetingen: 243,5 x 170,2 x 9,9 mm | Verbindingen: 1 x USB-C | Batterij 7.600 mAh 

Samsung's grootste robuuste tablet draait op Android 9, en biedt een vergelijkbare ervaring als de smartphones van het bedrijf. Het 10,1-inch display werkt met de S Pen-stylus, waardoor het mogelijk is om notities op het display te maken en op te schrijven. Je krijgt 64 GB opslagruimte, 4 GB geheugen en een batterij van 7.600 mAh. Er is een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. U kunt tot 512 GB opslagruimte toevoegen via een microSD-kaart.

Deze robuuste tablet is ideaal voor iemand die extra bescherming nodig heeft, maar ook de voorkeur geeft aan het ecosysteem van apps, apparaten en services van Samsung.

$ 519 bij Amazon

Getac F110

Robuuste Windows-tablet die tegen een stootje kan

getac-f110-pro -best-rugged-tablet.jpg

Display: 11,6-inch weergeven | Processor: Intel Core i5 | Opslag: 256 GB | Geheugen: 8 GB | Camera's: 8 MP achter, FHD-webcam | Gewicht: 3,08 pond | Afmetingen: 12,4 x 8,15 x 0,96 inch | Verbindingen: 1 x USB-C, 1 x hoofdtelefoonaansluiting, 1 x USB 3.2 Gen 2, 1 x HDMI, 1 x dockingconnector | Batterij 2 x 2160mAh

De Getac F110 is een robuuste Windows-tablet die tegen een stootje kan. Hij is MIL-STD-810G-, MIL-STD-461G- en IP65-gecertificeerd, dus hij is bestand tegen vrijwel alles wat je er tegenaan gooit. Je kunt het krijgen met Windows 10 Pro, aangedreven door 8e generatie Intel-processors, 8 GB geheugen en SSD-opslag variërend van 256 GB, 512 GB tot 1 TB.

Er is een 1080p 11,6-inch touchscreen-display, een Windows Hello-camerasysteem voor gezichtsverificatie en een groot aantal poorten en verbindingsopties voor accessoires en scanners.

Er is ook een ouder model beschikbaar op Amazon voor $ 749. De lijst zegt dat het Windows 7 Professional draait en wordt aangedreven door een Intel Core i5, met 4 GB geheugen. Als je een krap budget hebt en iets nodig hebt dat net krachtig genoeg is om de klus te klaren, dan is het misschien de juiste keuze.

$ 3.905 bij Portable One

Zou een case niet net zo goed zijn als een taak om een ​​tablet robuust te maken?

Ja en nee. Sommige van de duurdere hoesjes, zoals die van Otterbox, zijn zeker ontworpen om uw tablet te beschermen, er zijn enkele aspecten van een robuuste tablet die hij niet kan reproduceren. Sommige van de tabletten in deze verzameling zijn bijvoorbeeld ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en zijn moeilijker te breken als je ze laat vallen.

Hoe hebben we deze robuuste tablets gekozen?

Ik test en gebruik tablets sinds de lancering van de eerste iPad en heb in de loop der jaren een groot aantal tablets gebruikt. Met behulp van persoonlijke ervaring met tablets en recensies op internet van zowel gebruikers als professionals, kon ik deze lijst met robuuste tablets bedenken.

Welke robuuste tablet past bij jou?

Begin met jezelf af te vragen welk besturingssysteem je wilt of nodig hebt. Je hebt in principe twee keuzes: Android of Windows 10. Op basis van dat antwoord heb je het selectieproces behoorlijk ingeperkt. Bekijk vanaf daar de fijnere details van elke tablet. Kun je de build aanpassen? Wat voor accessoires zijn er? Waar heb je de tablet voor nodig?

ZDNet raadt aan

De 10 beste telefoons Bitcoin-mining 101: Hoe een cryptomining-installatie te bouwen De beste iPad: welk iPad-model moet je kopen? Hoe een gaming-pc te bouwen voor minder dan $ 600 De beste Samsung-telefoon voor jou De beste VPN's voor zakelijk of thuisgebruik De best betaalbare 5G-telefoons tussen $ 300 en $ 700 De beste antivirussoftware en apps De beste bloeddrukmeters Beste Peloton-alternatief: Top slimme oefening fietsen

gerelateerde onderwerpen:

Mobile OS Smartphones Beveiliging Hardwarebeoordelingen Jason Cipriani

Door Jason Cipriani | 10 juni 2021 — 16:13 GMT (17:13 BST) | Onderwerp: Mobiliteit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here