De meest veelzijdige hardware-gecodeerde USB-flashsleutel bekroond met de hoogste FIPS-validatie

0
6

Adrian Kingsley-Hughes

Door Adrian Kingsley-Hughes voor Hardware 2.0 | 10 juni 2021 — 15:49 GMT (16:49 BST) | Onderwerp: Beveiliging

In een tijd waarin gegevensverlies schadelijk kan zijn voor bedrijven en boetes voor het overtreden van de AVG, FISMA, FERPA en HIPAA zwaar, is het belangrijker dan ooit om een ​​manier te hebben om informatie onderweg veilig te bewaren.

De Aegis Secure Key 3NXC werd voor het eerst geïntroduceerd in juli 2020 en was de enige hardware-gecodeerde flash-sleutel die compatibel was met USB-C zonder dat een USB-A naar USB-C-adapter nodig was. Het is gebaseerd op Apricorn's Secure Key 3z en Aegis Secure Key 3NX, met dezelfde beproefde vormfactor en hetzelfde fysieke toetsenbord, maar daardoor compatibel met moderne apparaten.

Vandaag ontving de schijf FIPS 140-2 level 3 validatie (certificering #3943) door NIST, waarmee het gebruik in industrieën en instellingen zoals gezondheidszorg, financiën en defensie wordt gecertificeerd en dat het voldoet aan de strengste voorschriften voor gegevensbeveiliging.

De schijf is echt een totaaloplossing. Omdat er geen stuurprogramma's hoeven te worden geïnstalleerd, is de schijf volledig OS-agnostisch en perfect thuis op Windows, Linux, Mac, Android, Chrome, iPadOS op de iPad Pro en embedded systemen, evenals andere apparatuur die is uitgerust met een aangedreven USB-poort en opslagbestandssysteem.

Moet lezen: Ik heb zojuist mijn verloren AirTag gevonden… je raadt nooit waar hij is gebleven

Apricorn Aegis Secure Key 3NXC

2021-06-10 -16-21-36.jpg

AEGIS VEILIGE SLEUTEL 3NXC TECH SPECS:

Geen software, wat betekent dat er niets te hacken is Volledige platformonafhankelijke compatibiliteit Ingebouwd toetsenbord Bescherming tegen brute force-aanvallen Alle authenticatie vindt plaats in het apparaat Alle gegevens, wachtwoorden en coderingssleutels zijn in rust 256-bits versleuteld Er is geen hostcomputer betrokken bij installatie, authenticatie of codering Geen standaardpincodes IP68 bestand tegen water- en stofschade.Gescheiden beheerders- en gebruikerstoegang Alleen-lezen opties die kunnen worden afgedwongen door de beheerder of ingesteld door de gebruiker indien toegestaan ​​door het beleid Uiterst configureerbaar met beleid zoals time-outwaarden, pincodes voor gegevensherstel en programmeerbare pinlengtes Mogelijkheid om automatisch configureer meerdere apparaten op afstand met de Aegis Configurator-tool van Apricorn.

Prijzen vanaf $ 59 voor 4 GB opslag

Nu bekijken bij Amazon

“Ons onderzoek heeft aangetoond dat zestig procent van de IT-professionals het ermee eens is dat externe werkomstandigheden problemen hebben veroorzaakt met de gegevensbeveiliging binnen hun organisaties”, zegt Kurt Markley, U.S. Managing Director, Apricorn. “Een van de snelste en meest economische beveiligingen die ze snel konden invoeren, is de 3NXC. Zowel de NX als de NXC zijn ontworpen om plaats te bieden aan kleinere next-gen apparaten – zoals mobiele telefoons, laptops en tablets – die werknemers meer gebruiken en meer om toegang te krijgen tot bevoorrechte gegevens terwijl u op afstand werkt. Het blijft de eerste en enige USB-C hardware-gecodeerde flashdrive op de markt en is nu de enige met FIPS-validatie.”

Toen ik begon te gebruiken Aegis-hardware was mijn grootste zorg dat het unieke ingebouwde toetsenbord na verloop van tijd zou verslijten. In mijn ervaring zijn de met polymeer gecoate knoppen echter ongelooflijk slijtvast. Ik heb deze en andere soortgelijke schijven die al twee jaar regelmatig worden gebruikt en de toetsenborden op ze zijn allemaal nog als nieuw.

De 3NXC wordt geleverd in een breder scala aan capaciteiten, variërend van 4 GB tot 128 GB. Dit vertaalt zich in besparingen voor degenen die geen opslagschijven met hoge capaciteit nodig hebben, en de prijzen variëren van $ 59 tot $ 179.

Aanbevolen

Het wereldwijde chiptekort creëert een nieuw probleem: meer nepcomponenten Sony WF-1000XM4 oordopjes review: uitstekende ruisonderdrukking De beste mobiele VPN's: overal je privacy garanderen De beste VPN-services: veilig en snel zijn niet gratis

Verwante onderwerpen:

Opslagbeveiliging TV Gegevensbeheer CXO-datacenters Adrian Kingsley-Hughes

Door Adrian Kingsley-Hughes voor Hardware 2.0 | 10 juni 2021 — 15:49 GMT (16:49 BST) | Onderwerp: Beveiliging

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here