Här är de bästa Kindle-erbjudandena just nu

0
9

När det gäller att hitta en enhet som du kan använda för att läsa dina e-böcker har du några alternativ att välja mellan. Du kan alltid köpa en surfplatta eller använda din smartphone, men de här enheterna är multifunktionella och kan användas för massor av saker, som att surfa på nätet eller rulla dömt på Twitter. Om du letar efter något att strikt läsa böcker är e-läsare, medan de är nischade, utformade för att lagra alla dina böcker i ett virtuellt bibliotek med begränsad funktionalitet.

Amazon, som har hjälpt pionjär e-läsaren, har dominerat utrymmet i flera år med sin Kindle-serie, som består av tre unika modeller med sina egna för- och nackdelar.

Nedan har vi listat varje modell som för närvarande finns att köpa. Ibland finns det inte en affär för en eller några av produkterna. I dessa fall har vi nämnt det senaste försäljningspriset så att du vet hur en bra Kindle-affär ser ut när du ser en.

Tack och lov pågår det ofta en kampanj, vilket nästan säkert kommer att vara fallet när Amazon Prime Day anländer den 21 juni. Fram till dess är detta de bästa Kindle-erbjudanden som finns.

Relaterade

Här är de bästa iPad-erbjudandena just nu

Här är de bästa Amazon Echo-erbjudandena just nu

Kindle (10: e generationen) erbjudanden

Vad betyder det när en Kindle är “ad-support”?

Amazon Kindle e-läsare finns i olika lagringskonfigurationer, men det finns också ett extra alternativ som låter dig köpa e-läsaren med eller utan annonser. Annonsstödda Kindles visar personliga annonser på låsskärmen när den är i viloläge eller längst ner på startskärmen när enheten är ansluten till Wi-Fi. Vanligtvis sparar du cirka 20 USD genom att köpa den annonsstödda versionen, men om du väljer att ta bort annonser senare kan du göra en engångsbetalning för att täcka skillnaden och ta bort annonserna.

Detta är Amazons billigaste e-läsare, och som sådan säljs det vanligtvis för $ 90. Basen Kindle släpptes 2019 och innehåller en frontbelysning, 8 GB lagringsutrymme och levereras med eller utan annonsstöd. Trots att den inkluderade samma 167ppi-upplösning som sina föregångare har den här modellen en något högre kontrast än tidigare modeller.

Just nu kan du köpa en 10: e generationens Kindle med låsskärmsannonser för $ 90, vilket är det vanliga priset. Om du vill ha en utan annonser kan du ta den för $ 110. Om du köper antingen Kindle-modell får du också Kindle Unlimited i tre månader utan extra kostnad.

Om du vill spara lite pengar på ytterligare tillbehör till e-läsaren är Amazons Kindle Essentials-paket $ 120 ($ 15 rabatt på det vanliga priset); den innehåller ett av tre tryckta omslag och en nätadapter.

Kindle (2019)

 • $ 90

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Amazons mest prisvärda e-läsare som nu innehåller en frontljus för skärmen.

 • $ 90 på Amazon (med annonser)
 • $ 110 på Amazon (utan annonser)
 • $ 120 på Amazon (Kindle Essentials Bundle)

Kindle Kids Edition (2019) erbjudanden

Kindle- och Oasis-modellerna på grundnivå var inte de enda som fick en uppdatering under 2019. Amazon tillkännagav och släppte också ett Kindle Kids Edition-paket, som tillhandahåller åldersanpassat innehåll för yngre läsare som föredrar digitala böcker för $ 110 ($ 20 mer än basen Kindle).

Kindle Kids Edition består av fem artiklar: enheten, ett fodral, en tvåårig utökad ersättningsgaranti (om enheten går sönder) och ett års Amazonas FreeTime Unlimited-tjänst. Den senare är enhetens största försäljningsargument bortsett från de barnvänliga mönstren, eftersom det tillåter föräldrar att ge sina barn tillgång till ett digitalt bibliotek med barnvänliga böcker som Percy Jackson och The Hobbit utan extra kostnad. Just nu kan du ta en för $ 110.

Amazon erbjuder för närvarande också Kindle Kids Edition Essentials Bundle för $ 128, som inkluderar alla de saker som nämns ovan, plus ett skärmskydd och strömadapter.

Kindle Kids Edition

 • $ 110

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Det barnvänliga paketet, som inkluderar ett års medlemskap i FreeTime Unlimited.

 • $ 110 på Amazon
 • $ 128 på Amazon (Kids Edition Essentials Bundle)

Kindle Paperwhite (fjärde generationen) erbjudanden

Kindle Paperwhite från fjärde generationen, släppt 2018, kostar $ 130 och finns i tre olika konfigurationer: en 8 GB Wi-Fi-modell, en 32 GB Wi-Fi-modell och en andra 32 GB-modell som släpper annonserna från låsskärmen.

Paperwhite har en sex-tums, pin-skarp bakgrundsbelyst skärm, vilket är den främsta anledningen till att få Paperwhite över basen Kindle. 2018-modellen lade också till några användbara funktioner som vanligtvis finns på Amazons flaggskeppsläsare, Oasis, såsom vattenresistens och Audible ljudbokstöd.

Inga erbjudanden finns för närvarande för Paperwhite, men du kan hämta 8 GB-modellen med annonsstöd för $ 130 eller den annonsfria upplagan för $ 150. Om du behöver mer utrymme säljer Amazon 32 GB Paperwhite med annonser för $ 160; om du vill ha den annonsfria modellen är den tillgänglig för $ 180. Precis som basen Kindle, Amazon kör för närvarande en kampanj där du kan ta e-läsaren plus tre månader av Kindle Unlimited utan extra kostnad.

Amazon har diskonterat sitt Kindle Paperwhite Essentials-paket, som innehåller antingen ett 8 GB e-läsarbunt för $ 170 eller $ 200 om du köper 32 GB (med annonser). Om du är ett fan av Suzanne Collins Hunger Games-trilogi, erbjuder Amazon också ett paket som innehåller en Kindle Paperwhite, en nätadapter och ett Mockingjay-emblazoned omslag. Den finns för närvarande i två annonsstödda konfigurationer och färger: en 8 GB-version för $ 160 och en 32 GB-variant för $ 190, som båda sparar 20 $.

Kindle Paperwhite (8 GB, ad-support)

 • $ 130

Priser som togs vid publicering.

Den fjärde generationen av Paperwhite e-läsare, som är vattentät och har en bättre skärm och bättre batteritid än den tidigare iterationen.

 • $ 130 på Amazon
 • 130 $ i bästa köp

Kindle Oasis (tredje generationen) erbjudanden

Kindle Oasis är den dyraste i sortimentet, från $ 250. Enheten finns i två lagringskonfigurationer, 8 GB eller 32 GB, och som de andra modellerna kan du få den med eller utan annonser på låsskärmen.

Kindle Oasis från 2019 ser väldigt ut som den tidigare modellen. Den behåller sin vattentäta, sju-tums, 300ppi E-bläckdisplay och stöder hörbara ljudböcker via Bluetooth. Till skillnad från tidigare modeller kan den dock justera färgtemperaturen till en gultonad skärm, vilket gör det lättare att läsa på natten.

Tidigare har vi sett 32 GB Kindle Oasis sjunka till så lågt som $ 200, vilket är det lägsta som någonsin varit för den konfigurationen hittills. Det finns för närvarande inga erbjudanden på bara Oasis själv, men konfigurationer börjar på $ 250 och inkluderar tre gratis månader av Kindle Unlimited. Den 8 GB, annonsstödda Oasis är $ 250 och den utan annonser är $ 270. Om du behöver mer lagringsutrymme är 32 GB-versionen $ 280 med annonser eller $ 300 utan.

Amazon erbjuder för närvarande ett Essentials-paket för 30 $ rabatt på sitt normala listpris. Du kan få antingen 8 GB, annonssupportad konfiguration för så lågt som $ 280 eller 32 GB-varianten för $ 310, som båda kommer med ett läderöverdrag, en nätadapter och tre månaders Kindle Unlimited.

Kindle Oasis Essentials Bundle

 • 280 $
 • 320 $
 • 13% off

Priser som tas vid tidpunkten för publicering.

Amazons flaggskeppsläsare som nu innehåller en varmare skärm, vilket gör det lättare att läsa på natten eller i olika ljusförhållanden. Det är också IPX8 vattentätt, som Paperwhite.

 • 280 $ på Amazon (8 GB med annonser)
 • 310 $ på Amazon (32 GB med annonser)

Tack för att du registrerade dig!

Kontrollera din inkorg för ett välkomstmeddelande .

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt integritetsmeddelande och europeiska användare samtycker till dataöverföringspolicyn. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here