Industriel AI-pioner C3.ai samarbejder med analytics-upstart Snowflake

0
7

 Tiernan Ray

Af Tiernan Ray | 10. juni 2021 – 22:01 GMT (23:01 BST) | Emne: Kunstig intelligens

C3.ai, den tolv år gamle opstart af Silicon Valley, der bringer maskinlæringsformer af AI til forskellige industrier såsom olie og gas, sagde onsdag, at den samarbejder med dataanalyse opstart af Snowflake, den skybaserede leverandør af datalagre og andre varer.

Duoen lovede at tage kunder fra start til produktion af apps på en måned.

Arrangementet forudsætter, at Snowflake-brugere “får adgang til C3 AI® Suite og forudbyggede C3 AI-applikationer, der adresserer en række brancher og anvendelse af AI til virksomheder,” sagde de to virksomheder.

C3.ais Chief Product Officer, Houman Behzadi, sagde, at partnerskabet “vil skabe betydelig tids- og driftseffektivitet for Snowflakes kunder og styrke Snowflake som den operationelle dataplatform, der vælges til virksomhedens AI-applikationer.”

Snowflakes leder af sin produktindsats, Christian Kleinerman, kommenterede, at samarbejdet “vil fremskynde udviklingen og implementeringen af ​​komplekse AI- og maskinindlæringsanvendelsessager”, og tilføjede, at “C3 AI Suite og C3 AIs forudbyggede enterprise-grade modeller i høj grad fremskynder og forenkler udvikling af AI-applikationer til virksomheder. “

C3.ai, som blev offentliggjort i december, havde oprindeligt været meget afhængig af en partner, oliefeltvirksomheden Baker Hughes. Virksomheden har stadig et lille antal kunder i alt 89 i aprilkvartalet.

Grundlægger og administrerende direktør Tom Siebel fortalte Wall Street-analytikere tidligere på denne måned, at virksomheden udvider sin tilstedeværelse på markedet via øget partnerskab.

“Vi investerer aggressivt i at udvide vores produkt- og teknologiledelse, udvide vores markedspartnerøkosystem og tilhørende distributionskapacitet,” sagde Siebel under en konferencesamtale den 3. juni.

Relateret Emner:

Cloud Digital Transformation CXO Internet of Things Innovation Enterprise Software  Tiernan Ray

Af Tiernan Ray | 10. juni 2021 – 22:01 GMT (23:01 BST) | Emne: Kunstig intelligens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here