Amazons senaste Echo Buds är 40 $ rabatt för Prime-medlemmar

0
16

Fars dag kommer till helgen. Inte för att tjata, men tiden är ute för att köpa en present och få den levererad i tid. Vi har sammanställt en presentguide som är full av roliga idéer. Och med Prime Day 2021 precis runt hörnet den 21 och 22 juni finns fler och fler produkter tillgängliga med rabatt. Du hittar dagens bästa erbjudanden precis nedan.

2021-versionen av Amazons Echo Buds kostar $ 80 för Prime-medlemmar idag och kostar $ 40 mindre än deras ursprungliga pris (du måste vara inloggad på ditt Prime-konto för att se det lägre priset). Om du vill ha ett trådlöst laddningsfodral, kostar den modellen $ 100 – vilket också återspeglar en rabatt på $ 40. Amazon har diskonterat många av sina egna tekniska produkter inför Prime Day 2021, men detta är en av de mest tilltalande erbjudandenen än.

Relaterade

Så här registrerar du dig för Amazon Prime

Verge-ljudexpert Chris Welch skrev en recension för den här modellen i mitten av maj, och han kallade de nya Echo Buds ”mindre, lättare och bekvämare” än föregående generation och sa att de har bättre brusreducering. För priset tyckte han att de har “tillfredsställande” ljudkvalitet och ett utmärkt genomströmningsläge som hjälper dig att höra din omgivning utan att ta bort dem.

Amazon Echo Buds (andra generationen)

 • $ 80
 • $ 120
 • 34% rabatt

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Amazons Echo Buds 2 förbättrar originalen med en bekvämare design, förbättrad ANC och ett mer naturligt omgivande ljudläge. De erbjuder fortfarande handsfree Alexa-röstkommandon också.

 • $ 80 på Amazon
 • $ 120 vid bästa köp

En annan stor sak är på Googles Nest Audio smarta högtalare. Ursprungligen $ 100 vardera, har Best Buy varje färg för $ 75 och Googles eBay-butik säljer den blåfärgade modellen för $ 75. Det här är det lägsta priset vi sett någonsin. Nest Audio är efterföljaren till den ursprungliga Google Home-högtalaren som släpptes 2016, och den nyare modellen ger förbättrad ljudkvalitet, samt möjligheten att ansluta till en andra högtalare för stereoljud. Kolla in Dan Seiferts recension om du vill lära dig mer om Nest Audio innan du köper en.

Google Nest Audio

 • $ 75
 • $ 100
 • 25% off

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Googles smarta högtalare med bättre ljudkvalitet än Google Home. Att para ihop två i stereo kan ge en bättre upplevelse när du fastnar på dina favoritlåtar.

 • 75 $ på eBay
 • 75 $ vid bästa köp

Googles andra generation Nest Hub ser också en betydande rabatt. Ursprungligen $ 100, nu är det $ 80 på Best Buy. Den här nya modellen kan spåra din sömn genom att använda ett Soli-radarchip för att övervaka rörelser. I Dan Seiferts recension säger han att “den här nya sömnspårningsfunktionen fungerar mycket bra – det är överlägset det enklaste och mest bekväma sättet att spåra sömn som jag har testat.” Annars är det bra som en digital fotoram, som den tidigare generationen. Om du klarar sin tröga hastighet får du bättre ljudprestanda än Googles första generationens modell.

Google Nest Nav

 • $ 80
 • $ 100
 • 20% off

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Andra generationens Nest Hub är Googles minsta smarta skärm med en sju-tums pekskärm som automatiskt anpassar sig till belysningen i ditt rum. Vad som är nytt i den senaste versionen är dess förmåga att spåra dina sömnmönster med sitt Soli-radarchip.

 • 80 $ vid bästa köp

Amazons Halo kostar $ 70 för Prime-medlemmar idag – ytterligare ett lägsta pris någonsin för att öka förväntan på Prime Day. Den här fitnessspåraren inkluderar ett sexmånadersmedlemskap (3,99 USD per månad efter det) till en tjänst som är fylld med unika funktioner, som att kunna använda din smartphones kamera för att bedöma din “Movement Health.” Det kan också göra en kroppsfett genomsökning, förutom att spåra enklare mätvärden som din sömn och fysisk aktivitet.

Amazon Halo

 • $ 70
 • $ 100
 • 30% off

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Amazons Halo-fitnessspårare håller koll på den vanliga mätvärdena (hjärtfrekvens, sömn och stegspårning), men med ett betalt abonnemang kan det spåra din röst och ge en avläsning av dina kroppsfettnivåer.

 • $ 70 på Amazon

En av de senaste Fire TV Edition-modellerna är billigare än någonsin för Prime-medlemmar. Insignias nya 55-tums 4K Fire TV Edition-tv kostar $ 350 (vanligtvis $ 500) och den har inbyggd Fire TV-programvara, så du behöver inte köpa en fristående streamingbox. Detta är en av de få Fire TV Edition-modellerna som stöder HDR10, men en annan enastående funktion är dess stöd för HDMI ARC och eARC, så att du kan skicka ljud från TV: n till en soundbar med bara en HDMI-kabel istället för att kräva ytterligare ljudkablar.

Insignia 55-inch 4K Fire TV-utgåva

 • $ 350
 • $ 500
 • 30% off

Priser som togs vid publiceringstillfället.

Denna 2021-modell av Insignias Fire TV Edition 4K-tv inkluderar HDR10 för en mer kontrastrik bild. Den har tre HDMI-portar, med stöd för HDMI ARC och eARC för att skicka ljud genom en HDMI-kabel istället för att kräva ljudkablar.

 • $ 350 på Amazon

Tack för att du registrerade dig!

Kontrollera din inkorg för ett välkomstmeddelande.

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt integritetsmeddelande och europeiska användare godkänner policyen för dataöverföring. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here