Amazons nya MMO kan bygga Nvidia 3090-talet

0
10

Uppdatering 21 juli 20:11 ET : Efter att vi först publicerade den här berättelsen gav Amazon följande uttalande som bekräftar att man undersöker två kundservicerapporter relaterade till 3090 fel på grund av till New World:

Vi har två kundservicerapporter om detta som vi följer upp, och några rapporter om hög GPU-användning från forum, vilket överensstämmer med ett grafiskt rikt spel. Vi tillhandahåller inställningar som kan väljas av användare för att reducera grafik, vilket på motsvarande sätt minskar GPU-belastningen, om spelaren vill.

Den ursprungliga berättelsen är nedan.

< p id = "nH2qNe">Den slutna betaversionen för Amazon Games nya MMO New World har blivit skämd av rapporter om att spelet har murat vissa spelares Nvidia RTX 3090-grafikkort. I ett uttalande som delades på onsdagen säger Amazon att man inte har sett “inga tecken på utbredda problem med 3090-talet”, men kommer att släppa en patch ändå.

Här är Amazons fullständiga uttalande som delas med The Verge på onsdag:

Hundratusentals människor spelade i New World Closed Beta igår, med miljontals spelade timmar. Vi har fått några rapporter om spelare som använder högpresterande grafikkort som upplever maskinvarufel när de spelar New World.

New World gör vanliga DirectX-samtal enligt Windows API. Vi har inte sett några tecken på utbredda problem med 3090-talet, varken i beta eller under våra många månaders alfatestning.

The New World Closed Beta är säkert att spela. För att ytterligare lugna spelarna kommer vi att implementera en patch i dag som täcker ramar per sekund på vår menyskärm. Vi är tacksamma för det stöd som den nya världen får från spelare runt om i världen och kommer att fortsätta lyssna på deras feedback i hela Beta och därefter.

Språket i Amazons uttalande. utesluter dock inte helt att spelet kan orsaka problem. I synnerhet föreslår formuleringen “ingen indikation på utbredda problem” (betoning vår) att det kan finnas några problem, och eftersom vi inte vet hur brett eller snävt Amazon definierar “utbredd” kan vi inte vara säkra på hur många kort företaget har bestämt kan påverkas.

Många av de brickade korten verkar tillverkas av EVGA, baserat på rapporter i en tråd om New World subreddit. Och problem med EVGA-kort kan köras tidigare än beta, eftersom en spelare på New World-forumet sa att de hade haft ett EVGA-kort dött på dem under spelets alfa och en dör under denna beta.

EVGA svarade inte omedelbart på en begäran om kommentar, men en företagsrepresentant sa till Windows Central att “just nu har vi att göra med specifika problem, om det är ett problem som verkligen bekräftas kommer vi att informera och informera dig i vår EVGA-forum på vår webbplats. ” Men om du har ett 3090-kort av något slag kanske du vill vänta med att spela spelet tills Amazons patch är ute för alla fall.

Den nya världens stängda beta går igenom 2 augusti. Om du vill prova det kan du förbeställa spelet för att få en inbjudan eller registrera dig för en möjlighet att få tillgång via den här sidan. Spelet kommer att släppas den 31 augusti efter många förseningar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here