Netgear går glip af forventningerne til 2. kvartal og nævner begrænsninger i forsyningskæden

0
6

 Stephanie Condon

Af Stephanie Condon til Between the Lines | 21. juli 2021 – 20:38 GMT (21:38 BST) | Emne: Netværk

Netgear gik glip af top- og bundlinieforventningerne i andet kvartal med henvisning til “en perfekt storm af faktorer”, der holdt tilbage omsætningen og så netværksselskabet undlade at nå sine mål for driftsmarginen.

Andet kvartal 2021 kom ikke-GAAP nettoindkomst pr. fortyndet aktie til 66 cent på en omsætning på $ 308,8 millioner, en stigning på 10,3 procent fra året før. Virksomheden havde en driftsmargin på 7 procent.

Analytikere forventede en indtjening pr. Aktie på 71 cent på en omsætning på $ 314,84 millioner.

“Verdensomspændende begrænsninger i forsyningskæden … som komponentmangel, øgede fragtomkostninger og transittider og fabrikslukninger på grund af COVID-19 førte til en perfekt storm af faktorer, der holdt tilbage vores indtægtsantal og så os undgå vores drift marginmål, ”sagde CEO og formand Patrick Lo i en erklæring. “Når vi fortsætter med at navigere gennem dette hurtigt skiftende miljø, forbliver vores langsigtede afhandling om, at premium WiFi vil drive væksten på markedet for forbrugernetværk og vores serviceabonnentbase intakt. Da vaccinationsraterne stiger, og virksomheder genåbner, arbejd hvor som helst og hybrid arbejdsmodeller er kommet for at blive. “

I 2. kvartal opnåede Netgear tre point med markedsandele i USA. forbruger-WiFi-marked og sluttede kvartalet med 46 procent. Derudover tilføjede virksomheden 33.000 abonnenter i kvartalet. Målet er at nå 650.000 abonnenter inden årets udgang.

Det amerikanske marked for forbrugernetværk voksede 40 procent i første halvdel af 2021 i samme periode i 2019 – 10 procent under Netgears forventninger. Ser vi frem til anden halvdel af 2021, forventer Netgear nu, at markedsvæksten modereres yderligere til cirka 20 procent over niveauet i andet halvår 2019.

“Som sådan planlægger vi at arbejde proaktivt med vores kanalpartnere for at optimere deres lagerniveau i tredje kvartal,” sagde CFO Bryan Murray i en erklæring.

I mellemtiden steg efterspørgslen efter Netgears SMB-produkter i andet kvartal, da virksomhederne åbnede igen efter COVID. På trods af leveringsbegrænsninger voksede SMB-nettoomsætningen med cirka 58 procent året over.

Virksomheden forventer dog, at SMB fortsat vil være forsyningsbundet og forventer således, at nettoomsætningen i tredje kvartal ligger i området $ 285 millioner til $ 300 millioner.

Netgear annoncerede også forfremmelsen af ​​David Henry til præsident og generaldirektør for Connected Home Products and Services samt hans udnævnelse til bestyrelsen.

Teknisk indtjening

Adobe overgår forventningerne til 2. kvartal med vækst på tværs af kerneskyer Oracle overgår forventningerne til 4. kvartal, da skyapplikationer får fart Coupa-aktier falder på trods af regnskabsresultaterne i 1. kvartal Broadcom ups budgettet for 3. kvartalsregnskab baseret på stærk efterspørgsel efter processorer på stærkt SaaS-momentum Zoom finanspolitisk Q1-resultater top forventninger Cloudera, der skal erhverves, blev privat ved $ 5,3 milliarder dollar Dell Technologies kører pc-salg stigning til stærk Q1

Relaterede emner:

Cloud Internet of Things Sikkerhedsdatacentre  Stephanie Condon

Af Stephanie Condon til Between the Lines | 21. juli 2021 – 20:38 GMT (21:38 BST) | Emne: Netværk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here