Constante beoordeling van de beveiliging van derden is van cruciaal belang naarmate de dreiging van ransomware toeneemt

0
32

Eileen Yu < p class="meta"> Door Eileen Yu voor By The Way | 3 augustus 2021 — 01:05 GMT (02:05 BST) | Onderwerp: Beveiliging

In zelfgenoegzaamheid in slaap gesust, lopen bedrijven risico's van aanvallen op de toeleveringsketen, zelfs nadat ze hun due diligence hebben gedaan bij het beoordelen van de beveiligingssituatie van hun externe leveranciers voordat ze een partnerschap aangingen. In dit eerste deel van een tweedelige functie over ransomware, bespreekt ZDNet de noodzaak van continue beoordeling van alle contactpunten in hun toeleveringsketen, vooral die met kritieke systemen en gegevens.

Bedrijven zouden hun externe leveranciers doorgaans “de sleutels van hun kasteel” geven na het uitvoeren van de gebruikelijke controles op de trackgeschiedenis en systemen van de leverancier, volgens Steve Turner, een in New York gevestigde Forrester-analist die richt zich op veiligheid en risico.

Ze dachten dat ze hun due diligence hadden gedaan voordat ze een relatie met de leverancier aangingen, zei Turner, maar ze begrepen niet dat ze regelmatig beoordelingen moesten uitvoeren, vooral met hun leveranciers van kritieke systemen.

Verwante onderwerpen:

Gegevensbeheer Beveiliging TV CXO-datacenters Eileen Yu

Door Eileen Yu voor By The Way | 3 augustus 2021 — 01:05 GMT (02:05 BST) | Onderwerp: Beveiliging

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here