Apple släpper iPhone 12 Pro och iPhone XR från sitt sortiment

0
10

När en massa nya iPhones kommer in går flera modeller ut. I år drog Apple ur kontakten på ett par bekanta standbys för att få plats med iPhone 13, som MacRumors påpekar.

iPhone 12 Pro och 12 Pro Max har försvunnit från Apples onlinebutik utanför refurb -modeller. Detta är vanligt för Pro -modeller när sortimentet uppdateras, även om de har skickat i mindre än ett år. Om du absolut måste spendera mer än $ 1000 på en helt ny iPhone som inte är iPhone 13 (eller du älskar den mörkblå färgen), är dina alternativ idag transportörer och tredjepartsbutiker.

Även om enheterna sannolikt kommer att visas som sänkta alternativ på platser som Woot då och då, så avbryter Apples detaljhandelsalternativ möjligheten att köpa förra årets avancerade modell för lite mindre i motsats till att välja det senaste och bästa-vilket , i fallet med iPhone 13 Pro, innehåller speciella stötar överallt.

Den andra modellen som inte längre gör snittet är iPhone XR. Den introducerades 2018 som ett billigare LCD-utrustat alternativ till iPhone XS.

Relaterad

Apple iPhone XR-recension: bättre än tillräckligt bra

iPhone XR: s ankomst sammanföll med försvinnandet av de senaste iPhonesna med hörlursuttag. Även om årets övergång inte är så dramatisk, inkluderar den en förändring av de billigare alternativen i sortimentet.

 iPhone-prissättning-hösten 2021 iPhone prissättning – hösten 2021 Bild: Apple.com

IPhone XR var tillgänglig för $ 499 olåst, men priset på iPhone 11 har sjunkit med $ 100 för att täcka platsen. Vid lanseringen av iPhone 11 sa Apple att den nyare enheten erbjöd upp till en timmes extra batteritid jämfört med sin föregångare, U1 -ultrabredbandschipet för att hitta saker och en nyare A13 Bionic -processor. IPhone 12 och iPhone 12 Mini fick också prissänkningar på 100 dollar från Apple, vilket gjorde deras startpriser 699 dollar respektive 599 dollar. IPhone SE förblir 399 dollar.

När det gäller de nya Pro -enheterna är de inte billigare, men när iPhone 13 Pro och 13 Pro Max börjar leverera den 24: e, de kommer att erbjuda skärmar med hög uppdateringshastighet, ett nytt kamerasystem, plus förbättringar av CPU och GPU.

Relaterat:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here