Bør du vente på Apple Watch Series 7?

0
10

Et av de store ryktene som varmer opp før Apples “California Streaming” iPhone -kunngjøringsarrangement om Apple Watch Series 7 endte opp så snart den nye smartklokken ble avduket. Spekulasjonene var at Apple ville utføre den mest betydelige overhalingen av smartklokken noensinne, og tilpasse designet til iPhone 12 og 13-nemlig flate sider og et mer firkantet utseende med en større skjerm og mindre rammer. Vi har den større skjermen og den slankere delen, men Apple Watch Series 7 ser fremdeles stort sett ut som forgjengerne ved et øyeblikk.

Den største endringen i Series 7 er faktisk fysisk større: displayet. Apple økte skjermstørrelsene til 41 mm og 45 mm, og med en tykkere glassplate er skjermen sterkere mens den strekker seg lenger ut til kantene. Den funksjonelle fordelen er mer plass på skjermen for større ikoner, og Apple sier at du kan gjøre og se mer med mer informasjon om skjermen og nye urskiver.

Sammen med skjermendringene har Series 7 en mengde med typiske år-til-år-forbedringer, for eksempel raskere lading, forbedret holdbarhet, nye treningsøkter, nye farger og til og med et fullstendig sveipet tastatur for fidgeting med noen små bokstaver på disse større skjermer. Men selv med alt dette føles designet konservativt, og ikke en radikal avvik fra sine nærmeste forfedre. Så bør du vente til Apples estimerte “senere i høst” tidsramme for Apple Watch Series 7, eller tilbyr dagens Apple Watches nok som det er for deg?

Fargene på Apple Watch Series 7, inkludert en grønn som virker vagt svart. Bilde: Apple

Den utgående Apple Watch Series 6 i 2020 er fortsatt en imponerende dyktig smartklokke, og vi har sett betydelige rabatter på den i flere måneder nå. Den polariserende røde fargen har til tider sunket så lavt som $ 249, enda billigere enn mellomklassen $ 279 Apple Watch SE som mangler en alltid på-skjerm. Akkurat nå kan du kjøpe en serie 6 fra en rekke forhandlere i en farge du ønsker for $ 319 til $ 349, noe som er et betydelig beløp mindre enn $ 399 startprisen på Series 7 uten å måtte vente.

Å bruke mindre akkurat nå blir enda mer tiltalende når du tenker på at Series 7 fortsatt kan bruke fjorårets S6 -prosessor – i så fall vil det sannsynligvis ikke ha et ekstra år med OS -oppdateringer over Series 6 som du normalt forventer. En av fordelene med en ny prosessor er ikke bare de raske forbedringene i dag, men også bærekraften og tryggheten som tilbys underveis av et økt ytelsestak.

Relatert

Her er de beste Apple Watch-tilbudene akkurat nå

Vær så snill å ikke lyve og fortell meg at du ser frem til å skrive på denne skjermen. Bilde: Apple

Series 7 har absolutt sine fordeler. Hvis du foretrekker å ha mest ro i sjelen, eller du lever en livsstil som virkelig vil sette en treningsfokusert enhet på prøve, så er kanskje den nye IP6X-motstandsklassifiseringen for grusomme miljøer og sandstrender fristende. Hvis du verdsetter den raskeste lading, kommer Series 7 med en USB-C magnetisk hurtiglader, som tilbyr en 33 prosent raskere lading, og til og med å kjøpe en av dem separat vil ikke gi en tidligere generasjon klokke noe raskere. De større skjermene er selvfølgelig den største endringen, og hvis du alltid foretrekker det som er nyere, større og prangende, så må du for all del se etter når forhåndsbestillinger går opp.

Men denne nye Apple Watch ser ganske mye ut som en gammel Apple Watch, spesielt på avstander som folk vanligvis ser en klokke på noens håndledd. Det som vil ha størst betydning for deg her, kan være en veldig personlig avgjørelse om teknologi eller motetilbehør, og hvis en litt større skjerm er alt du trenger, er det kanskje bra nok. Selv om du leter etter den mest fornuftige smartklokken fra Apple, kan du vurdere å hoppe over ventetiden og velge blant de mer kostnadseffektive alternativene som er tilgjengelige akkurat nå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here