Hvor er Apples nye Mac -er? Her er hva vi fortsatt forventer at Apple vil kunngjøre i år

0
8

Apples event “California Streaming” var fullpakket med kunngjøringer, fra iPhone 13 og kommende Apple Watch Series 7 til en sjettegenerasjons iPad Mini. Vi forventet mye av dette, men det var en rekke ting vi hadde forventet at Apple kanskje kunngjorde, men ikke gjorde, inkludert nye MacBook-proffer og neste generasjons AirPods.

Det ser imidlertid ut til at det fortsatt er håp om at de snart kan komme til syne, spesielt gitt at oktober historisk sett er når Apple skal vise frem nye Mac -er. I følge Bloombergs pålitelige Apple-watcher, Mark Gurman, vil Apple trolig holde minst én online-hendelse i løpet av de neste “flere ukene”, noe som betyr at Apple fortsatt kan avsløre no-shows fra i dag før slutten av 2021. Her er noen av de mer bemerkelsesverdige utelatelsene vi forventer å se i månedene fremover.

Nye MacBook -fordeler

Den nydesignede 14-tommers og 16-tommers MacBook-proffene drevet av en ny M1X-brikke-ryktet om navnet på en forbedret variant av Apples M1-brikke som debuterte i fjor-kan dukke opp allerede i neste måned, spår Gurman. Ryktet sier at de nye bærbare datamaskinene skal ha en flatkantet redesign og retur av den magnetiske MagSafe-laderen, samt gjeninnføring av tidligere utskårne innganger som HDMI-port og SD-kortspor.

Nye Mac Minis, iMac og Mac Pro arbeidsstasjoner

Etter at Apple har avduket MacBook Pro, spekulerer Gurman også på at vi kan se en oppgradert Mac Mini, en større iMac, en oppdatert Mac Pro-arbeidsstasjon og til og med en “ny avansert MacBook Pro.” Hver maskin skal også drives av neste generasjon av Apples interne brikker, som “vil overgå ytelsen og mulighetene til de nåværende M1-brikkene,” ifølge Gurmans anonyme kilder. Likevel er det ingen garanti for at Apple vil avsløre disse før slutten av året.

Neste generasjons AirPods

Det ryktes sterkt at Apple ville avsløre tredje generasjon AirPods under iPhone 13 -arrangementet, så det var en stor overraskelse da selskapet ikke gjorde det. Det er imidlertid mulig at vi fortsatt kunne se at disse debuterte før høytiden starter.

Når de kommer, vil de nye AirPods angivelig skryte av noen av de viktigste endringene i form siden debuten i 2016. Det er sannsynlig at det nye paret vil speile AirPods Pro i design, med et nytt etui og kortere stengler. Imidlertid kan det være der likhetene mellom de to slutter – for eksempel støydemping, kan forbli eksklusiv for Pro -modellen.

De nye AirPods forventes å selge mellom $ 150 og $ 200, og det er ikke klart om Apple vil selge to forskjellige versjoner – en med og en uten et trådløst ladeetui – som det gjør med den nåværende ikke-Pro AirPods.

macOS Monterey

Under tirsdagens keynote kunngjorde Apple at neste iterasjon av smartwatch -operativsystemet, watchOS 8, lanseres sammen med iOS 15 og iPadOS 15 20. september. macOS -brukere er imidlertid fortsatt i mørket når de nøyaktig kan se den offisielle versjonen av macOS Monterey, etterfølgeren til macOS Big Sur.

macOS Monterey – som først ble introdusert som en gratis oppdatering under WWDC 2021 og har blitt testet i offentlig beta siden juli – er fortsatt antatt å komme til høsten, som står oppført på Apples nettsted. Oppdateringen gir forbedringer av FaceTime, Safari og en rekke andre apper. Monterey vil også introdusere funksjoner som Live Text og Universal Control, en funksjon som lar deg kontrollere og raskt flytte filer over flere Apple -enheter.

Gitt mangel på Mac -oppdateringer under tirsdagens arrangement , virker det mulig at Apple kan kunngjøre utgivelsesdatoen for Monterey under den ryktede hendelsen i oktober.

Relatert

Slik installerer du macOS Monterey offentlig beta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here