iOS 15: Din iPhones neste store programvareoppdatering vil være tilgjengelig 20. september

0
11

 Jason Cipriani

Av Jason Cipriani | 14. september 2021 – 20:13 GMT (21:13 BST) | Tema: Mobilitet

 appleevent-sep14keynote-greg-joswiak-02.jpg

Apple

 iOS 15 installasjon prompt.png

Skjermbilde av Jason Cipriani/ZDNet

Apple holdt et stort arrangement onsdag, og avslørte flere nye maskinvareprodukter. Under arrangementet hvor vi så fire nye iPhone 13 -modeller, en Apple Watch Series 7 og to nye iPads, snakket Apple rutinemessig om programvaren som driver disse enhetene.

Programvare som iOS 15, iPadOS 15 og WatchOS 8 som ikke er offentlig tilgjengelig ennå. Da arrangementet ble avsluttet, var det klart at Apple ikke kom til å kunngjøre en utgivelsesdato under den virtuelle hendelsen. Heldigvis inneholder hver pressemelding for den nye maskinvaren et lite notat nederst som inneholder utgivelsesdatoen for den aktuelle programvaren.

Fra og med mandag 20. september kan du laste ned og installere iOS 15, iPadOS 15 og WatchOS 8 på en hvilken som helst kompatibel enhet.

Den enkleste måten å vite om telefonen, nettbrettet eller smartklokken din får oppdateringen, er denne: Hvis den kjører iOS 14 eller iPadOS 14 akkurat nå, får den oppdateringen. Hvis klokken din kjører WatchOS 7, får den også WatchOS 8.

Når det er på tide å installere oppdateringen, vil du sørge for at du har iPhone, iPad eller Apple Watch klar. Installer deretter oppdateringen som du ville gjort med en annen oppdatering ved å gå til Innstillinger & gt; Generelt & gt; Programvareoppdatering og følg instruksjonene.

Hvis du vil lese mer om de nye iPhone -modellene, har vi masse informasjon. Vil du vite mer om alt Apple annonserte? Det har vi også.

iPhone 13

iPhone 13 priser, datoer og alt du trenger å vite Hvordan, når og hvor du skal forhåndsbestille Apples nye telefon Ny iPad starter på $ 329, oppgradert 5G iPad Mini til $ 499 Nye designfunksjoner avduket for Apple Watch Series 7 Warner Bros. ' Dune vs. Apples Foundation: Et episk sammenstøt mellom innholdsdistribusjon De beste iPhone -tilbudene akkurat nå. Hvilken iPhone -modell passer for deg? iOS 15: Din iPhones neste store programvareoppdatering vil være tilgjengelig 20. september iPhone -lanseringer er kjedelige fordi Apple ikke har noen konkurranse iPhone -brukere får sitt største ønske

Relaterte emner:

Apple Smartphones Mobile OS Security Hardware Reviews Jason Cipriani

Av Jason Cipriani | 14. september 2021 – 20:13 GMT (21:13 BST) | Tema: Mobilitet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here