Apple utökar AirPods Pro -reparationsprogram för sprakande eller ANC -problem

0
7

Apple har tyst utökat ett reparationsprogram för AirPods Pro som erbjuder gratis reparationer eller byten av öronsnäckor som har problem med brusreducering eller statisk. Reddit -användare (via MacRumors) såg först förändringen på Apples supportsida för reparationsprogrammet, som nu noterar att programmet täcker drabbade AirPods Pro i tre år efter sin första detaljhandel, snarare än två. Sidan verkar ha uppdaterats i början av oktober.

Supportprogrammet introducerades ursprungligen i oktober 2020, ett år efter den ursprungliga lanseringen av AirPods Pro 2019. Det innebar att Apples reparationsprogram introducerades vid den exakta tidpunkten som garantin på lanseringsenheter skulle löpa ut. Med förlängningen av reparationsprogrammet till tre år bör AirPods Pro köpt vid lanseringen nu täckas fram till oktober 2022.

Som en påminnelse säger Apple att det kommer att åtgärda följande problem med AirPods Pro:

Crackling eller statiska ljud som ökar i höga miljöer, med träning eller medan du pratar i telefon

Aktiv brusreducering fungerar inte som förväntat, till exempel en förlust av basljud eller en ökning av bakgrundsljud, till exempel gata eller flygplanljud

Om du upplever någon av dessa problem har du nu ett helt extra år på dig att få av dig och få en gratis fix som en del av reparationsprogrammet, vilket enligt vår erfarenhet ofta innebär att Apple ger dig ett ersättningspar på plats att ta Hem. För att göra det säger Apple att du bör kontakta supportteamet eller en auktoriserad Apple -tjänsteleverantör eller boka tid i en Apple Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here