Bose -hovedtelefoner og Apple iPhone -tilbehør sælges i dag

0
7

Der er mange gode tilbud at hente i dag, især hvis du nyder en lang række muligheder for at gennemse og online vindue-shop. Amazons fremhævede daglige salg, i øjeblikket opfundet som Epic Daily Deals, har flere Bose -hovedtelefoner og ørepropper nedsat. Der er en lille smule for alle her, lige fra de populære grundpille QuietComfort 35 II Bluetooth-hovedtelefoner og dets modsvar til spil, der er tilpasset til støjreducerende og sportsfokuserede ørepropper.

Lad os først dykke ned i QC35 II. Disse støjreducerende hovedtelefoner blev branchestandarden for folk, der ønsker komfortable og lette hverdagshovedtelefoner, især til pendling og rejse på fly, hvor ANC kan være mest effektiv. Der er en ny model, der lige er kommet ud, Bose QC45, så QC35 II kan udfases på et tidspunkt, men tiden er moden til rabatter. Amazons daglige tilbudspris på QC35 II i dag er $ 249, hvilket sparer $ 50 på den sædvanlige $ 300-pris og hele $ 80 billigere end den helt nye model, der efterfølger det.

Bose QC35 II hovedtelefoner

 • $ 249
 • $ 300
 • 17% rabat

< p> Disse lette, over-ear trådløse hovedtelefoner har en af ​​de bedste aktive støjreducerende effekter for at dæmpe forstyrrelser.

 • $ 249 hos Amazon

Hvis du vil blive ved med at bruge dine pendlerhovedtelefoner, når du er hjemme, kan du også score QC35 II i sin gaming-prydede load-out for kun $ 279-den samme $ 50 rabat. QuietComfort 35 II Gaming Headset er det samme sæt dåser, men med en vedhæftet mikrofonbom og USB -controller til justering af lydstyrke og overvågning.

Bose QC 35 II gamingheadset

 • $ 279
 • $ 329
 • 16% rabat

Det bedste kabelforbundne gamingheadset. En medfølgende USB -volumenkontroller er kompatibel med pc, og headsettet kan tilsluttes enhver konsol eller controller, der har et 3,5 mm hovedtelefonstik eller via Bluetooth, hvis din platform understøtter det.

 • $ 279 hos Amazon

Hvis du ikke er hovedtelefonerne i fuld størrelse og foretrækker bekvemmeligheden ved øretelefoner eller fleksibiliteten ved at lytte med øre, er der endnu flere muligheder i dag. Bose QuietComfort -ørepropperne sidder øverst i disse tilbud med aktiv støjreduktion, der bedst AirPods Pro og tager kronen som ANC -mester. Bare vær opmærksom på, at det omfangsrige etui gør disse større ørepropper lidt mindre praktiske at have rundt. Dagens salgspris på $ 199 hos Amazon er den hidtil bedste pris på disse ørepropper, der blev lanceret i slutningen af ​​2020, med en betydelig besparelse på $ 80.

Relateret

De bedste trådløse øretelefoner at købe lige nu

Bose QuietComfort Earbuds

 • $ 199
 • $ 279
 • 29% rabat

Med dynamisk, fyldig lyd og den bedste støjreduktion, der findes i ægte trådløse ørepropper, er Bose QuietComfort-ørepropperne et fantastisk valg, hvis du vil lytte til din musik i fred.

 • $ 199 hos Amazon

Afslutter alle disse Bose-salg på Amazon i dag, her er en lynrunde med ørepropper og muligheder for åbent øre, der skal overvejes:

 • De mindre, træningsfokuserede Bose Sport-øretelefoner er IPX4-sved- og vejrbestandige og ned til $ 149-en besparelse på $ 30.
 • Bose Sport Open-øretelefonerne tilbyder også den samme miljømodstand uden at blokere din øregang, så du er opmærksom på det generelle rum omkring dig. Dagens pris på $ 179 sparer $ 20.
 • For en mere stilfuld optagelse af trådløst Bluetooth-lytter med åbent øre, nedsættes Bose Frames Alto og Frames Tempo med henholdsvis $ 24 og $ 25. Alto er den mere modefokuserede version til hverdagsbrug, mens Tempo er bedre egnet til en aktiv livsstil som cykling eller løb. Begge holder dine ører blokerede for at holde dig bedre i overensstemmelse med dine omgivelser.

Bose Frames Alto

 • $ 175
 • $ 199
 • 13% rabat

Bose Frames Alto er de mest stealthy af trådløse Bluetooth åbne øret solbriller. De ligner de fleste standardbriller, bortset fra de tykke templer. Linserne er upolariserede, og de leveres med en magnetisk USB-oplader.

 • $ 175 hos Amazon

Bose Frames Tempo

 • $ 224
 • $ 249
 • 11% af f

Bose Frames Tempo er Bluetooth-udstyrede lydsolbriller, der er designet til at passe lige ind i en aktiv livsstil. USB-C solbrillerne dækker eller blokerer heller ikke dine ører, så du kan være opmærksom på omverdenen, mens du nyder musik eller en podcast.

 • $ 224 hos Amazon

Ved at skifte fra Bose -tilbud til Apple -tilbehørstilbud tilbyder AT & T’s online butik 15 procent rabat på utallige iPhone -tilbehør. Hvis du for nylig har fået en ny iPhone, er der muligvis et tilbehør til dig her, som nu er til salg.

Nogle bemærkelsesværdige højdepunkter inkluderer 20W USB-C hurtigoplader til at sikre, at din iPhone bliver fyldt op hurtigere, klar silikone- og læderetui til beskyttelse af hele iPhone 13-serien, MagSafe-læderpung, MagSafe-batteripakke og MagSafe Duo trådløs oplader. Hver får 15 procent slået sin sædvanlige salgspris af, så du er velkommen til at få adgang til dit hjertes indhold og vide, at det er nogle af de bedste priser, der findes lige nu for Apples officielle tilføjelser.

Apple 20W USB-C oplader < /h3>

 • $ 16
 • $ 19
 • 15% rabat

Hvis du vil aktivere hurtig opladning på din iPhone (8 eller nyere), er dette stik den måde, du kan gøre det på.

 • $ 16 hos AT & T

Apple klart silikone MagSafe-etui til iPho ne 13 modeller

 • $ 42
 • $ 49
 • 15% rabat

De klare silikone etuier fra Apple viser din telefons udseende og bruger MagSafe til tilslutning og vedligeholdelse af trådløs opladning.

 • $ 42 hos AT & amp; T

Apple MagSafe Duo Charger

 • $ 110
 • $ 129
 • 15% rabat

MagSafe Duo er Apples 2-i-1 oplader, der indeholder en MagSafe oplader på den ene side og en Apple Watch oplader på den anden.

 • $ 110 hos AT & amp; T

Apple MagSafe-batteripakke

 • $ 84
 • $ 99
 • 15% rabat

Apples MagSafe -batteripakke er den eneste mulighed for magnetisk trådløs opladning på farten, der er integreret med iOS for synlige opladningsniveauer. Den pakker ikke nok saft til fuld opladning af en iPhone 12 eller 13, men den er praktisk til top-ups i en kompakt pakke.

 • $ 84 hos AT & amp; T

ÅH, VI ER IKKE FÆRDIGET HER: FÅ FLERE FORHANDLINGER AT TJEKE UD

 • Costco -medlemmer kan få, hvad der egentlig er en pc -gamers perifere startpakke fra Razer for kun $ 80. Det sjovt navngivne Razer Homerun Gaming Bundle indeholder et Razer Kraken V3 X Gaming Headset, DeathAdder V2 Gaming Mouse, Ornata V2 Gaming Keyboard og Gigantus V2 Mouse Pad. Det er meget RGB for 80 dollars. Perfekt til at hoppe all-in på Razer-periferiudstyr eller til at give en gave til den gale gaming-dreng i dit liv.
 • Apples AirPods Pro er stadig tilgængelig fra Walmart for $ 180. Vi ser muligvis en ny basismodel AirPods ved den kommende Apple -begivenhed, men profferne vil sandsynligvis blive ved med at blive billigere omkring Black Friday.
 • Adorama har $ 70 rabat på Nanoleaf Hexagon -startsættet, der indeholder syv lyspaneler og et tilbehørssæt til $ 230. Det er restordret, men du kan stadig låse dealprisen, og dit kort bliver ikke debiteret, før det sendes.
 • Kun i dag har Woot en dræberaftale på Acer Swift 3 14 '' bærbar computer. Den leveres med en Intel EVO i7-processor, 256 GB NVMe SSD-lagring, 8 GB RAM, Wi-Fi 6 og en fingeraftrykslæser. Alt det for $ 620, helt nyt hos Woot og komplet med et års producentgaranti. Det er mange bærbare computere til en meget lav pris.

Bare en ting mere!

Bekræft dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved tilmelding accepterer du vores fortrolighedserklæring og europæiske brugere accepterer politikken for dataoverførsel. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here