Britiske bedrifter lider av 'bærekraftig hodepine' i planleggingen av miljøvennlige fremtider

0
9

 Charlie Osborne

Av Charlie Osborne for Between the Lines | 14. oktober 2021 | Tema: SAP

Bedrifter i Storbritannia er godt klar over miljøutfordringene vi står overfor, men å tilpasse ønsket om å gjøre det bedre og faktisk endre bedriftspraksis er ingen liten prestasjon.

Det viser en ny studie publisert torsdag av SAP, som sier at 35% av ledere og ledere i Storbritannia sliter med å “samordne sine miljøforpliktelser med deres overordnede forretningsstrategi.”

Forskningen er basert på en 7000 deltakersterk undersøkelse over hele verden, inkludert 400 selskaper i Storbritannia.

Spesielt England opplever for tiden en bølge av protester i forhold til miljøendringer. Extinction Rebellion -bevegelsen har vært aktiv i London og utover, mens Insulate Britain de siste ukene har tvunget trafikken til å gå i stå på motorveier.

Mens prins Charles sier at han forstår “frustrasjonen” til demonstranter fra klimaendringer, er det andre måter offentligheten kan gjøre tankene sine om bærekraft kjent – for eksempel ved å stemme med føttene og lommeboken .

Ifølge undersøkelsen er kundenes krav om forbedret åpenhet og bærekraftig praksis den viktigste utløseren for endring, sitert av 52% av deltakerne. Totalt sa 48% av respondentene at muligheten for fremtidige inntekter og vekst var den viktigste motivasjonsfaktoren.

Imidlertid er 35% ikke sikre på hvordan de effektivt skal integrere bærekraft i forretningsprosesser og IT -systemer.

“Til tross for den økende offentlige bevisstheten om bærekraftsspørsmål og muligheten til å lede regenererende forretningsstrategier, fører en rekke barrierer til passivitet blant britiske virksomheter og dermed til skade for fremdriften,” sier SAP.

Selskapet beskriver overgangen fra bevissthet til applikasjon som en “bærekraftig hodepine”, og dette problemet starter med datakvalitet.

Uten riktig informasjon kan ikke virksomheter opprette viktige ytelsesindikatorer (KPI -er) for å måle effekten av bærekraftige endringer. Ifølge SAPs forskning føler 28% av britiske bedriftsledere ikke at data av høy kvalitet blir samlet inn nok, 23% mener det ofte er utenfor rekkevidde, og 21% sier det mangler åpenhet rundt innsamling og analyse. Totalt mangler 12% noen tillit til disse dataene i det hele tatt.

På en SAP -rundbord på torsdag sa professor Peter Hopkinson fra University of Exeter at for å skape en sirkulær økonomi – der avfall alt annet enn elimineres, og vi holder materialer i sirkulasjon og i bruk så lenge som mulig – en “bro” må etableres mellom data og virksomhet.

Selv om bærekraftstall er tilgjengelige på nasjonalt nivå, for eksempel gjennom UK Office for National Statistics (ONS), er det ofte koblinger mellom datasett og det som faktisk skjer i verdikjeder, noe som fører til ulikhet og manglende konstruksjon av sann verdi KPIer.

Totalt rapporterer 26% av britiske virksomheter at de bruker sine egne interne beregninger.

Hopkinson sier at det er viktig for bedrifter å ikke vedta “plast halmsyndrom”-der bevegelser gjøres for å være mer miljøvennlige av bedrifter, men endringer er ganske enkelt kirsebærplukket for å passe til en fortelling.

Akademikeren sier at en “systematisk” tilnærming er nødvendig, og dette krever etablering av standardiserte KPI -er og for at bedrifter skal bruke lignende målinger for bærekraft.

SAP sier at hvis bedriftsledere kan lære å dra fordel av sirkulær økonomi og bærekraft, kan den “grønne” muligheten være verdt hele 36,6 milliarder dollar innen 2025.

“Vi har en sann forpliktelse overfor planeten,” kommenterte Michiel Verhoeven, administrerende direktør i SAP UKI. “Vi går tom for tid på våre netto-nullmål, samlet, og vi må endre prosessene våre raskt.”

Tidligere og relatert dekning

SAP kjøper maskinlæringsteknologiselskapet SwoopTalent
Amazon, Google, Microsoft og andre teknologigiganter etablerer Trusted Cloud Principles
SAP samarbeider med ideelle organisasjoner for VR -innsats for å løse studenters læringshull

Har du et tips? Ta kontakt trygt via WhatsApp | Signal på +447713 025 499, eller over på Keybase: charlie0

Relaterte emner:

Storbritannia Enterprise Software Cloud Big Data Analytics Internet of Things Digital Transformation Charlie Osborne

Av Charlie Osborne for Between the Lines | 14. oktober 2021 | Emne: SAP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here