Facebook -direktører driller VR -prototype -hardware med nye fotos

0
13

Mark Zuckerberg og Facebook virtual reality lead og snart kommende CTO Andrew Bosworth (eller “Boz”) leger med prototype VR (eller AR) tech og vil gerne vise det frem. Begge ledere har lagt billeder af sig selv iført prototype -headset og knyttet begreberne til Facebooks arbejde med metaversen. Selvom de headset, de to bærer, på ingen måde bliver til egentlige detailprodukter, er det et interessant kig på, hvad der foregår i Facebooks virtual reality -laboratorium.

Headsettet Zuckerberg har på, ligner virksomhedens Oculus -headset. Imidlertid identificerer han det som “nethindeopløsning” og låner Apples sætning til skærme med så høj pixeltæthed, at du ikke kan skelne individuelle punkter ved en normal driftsafstand. Headsettet, Boz har på, har et mere spændende design – det ser helt ærligt ud næsten som tegninger og beskrivelser af Apples rygter om VR -headset. Ud over Zuckerbergs vage “nethinde” -kommentar er der stort set ingen detaljer om, hvilken slags headsets de er, hvad de er i stand til, eller endda hvis de bare er ikke-funktionelle designmock-ups.

Det er måske forventeligt, da dette ikke er en produktmeddelelse fra Facebook. Mens virksomheden har frigivet et par smarte (og skærmfrie) Ray Bans, som det kaldte et skridt på vejen “mod fuld augmented reality-briller”, driller Facebooks virtual reality-lab også mange prototyper, der sandsynligvis ikke når det marked. Det inkluderer ting som dets forfærdelige øjenprojektionsheadset, de forskningsfokuserede Aria AR-briller og et proof-of-concept-sæt VR-briller (som viser dig en virtuel verden i stedet for at forstørre den virkelige). I stedet for at smide headsets ser Boz og Zuckerberg ud til at sælge deres metaverse -koncept, som virksomheden siger er en virtuel verden, der kunne være den næste version af internettet. Hvis du vil dykke ned i, hvad det præcist betyder, kan du tjekke mine kollegers store forklarer.

Relateret

Hvad er metaverse, og skal jeg være ligeglad?

Hvis du leder efter et ægte næste generations headset, kan det være værd at holde øje med HTCs nyligt lækkede Vive Flow-headset. Sjovt nok svarede en af ​​HTCs Vive -chefer Boz og spurgte, om han ville være villig til at bytte prototype -headsettet for en hot off fra fabrikslinjen. Boz afviste tilbuddet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here