Google: onze nieuwe gedistribueerde cloud kan van uw datacenter naar de netwerkrand draaien

0
9

Liam Tung

Door Liam Tung | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Wolk

De uitdaging van de datasilo oplossen met een nieuw type architectuur Nu bekijken

Google heeft een nieuw 'gedistribueerd cloud'-aanbod van hardware en software onthuld waarvan het zegt dat het zijn cloudinfrastructuur kan uitbreiden naar de datacenters van de klant en tot aan de rand van het netwerk.

De gedistribueerde cloud bouwt voort op Google's cloud computing-activiteiten terwijl het Microsoft en Amazon Web Services (AWS) achtervolgt in de openbare, hybride en private cloudruimte.

Cisco, Dell, HPE en NetApp ondersteunen Google Distributed Cloud. Intel- en NVIDIA-hardware zal ook helpen bij het leveren van 5G- en edge-mogelijkheden. Ericsson en Nokia zijn aan boord om 5G-implementaties voor edge-netwerken te ondersteunen.

ZIE: Er zijn twee soorten quantum computing. Nu zegt een bedrijf dat het beide wil aanbieden

De Google Distributed Cloud Hosted levert zijn inspanningen om een ​​infrastructuur te bouwen waarmee Europese klanten problemen met digitale soevereiniteit kunnen aanpakken die de EU promoot. De Europese Commissie heeft haar bezorgdheid geuit over Amerikaanse wetten, zoals de Clarifying Lawful Overseas Use of Data (CLOUD) Act, die niet goed past bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU.

“Google Distributed Cloud Hosted vereist op geen enkel moment verbinding met Google Cloud om infrastructuur, services, API's of tooling te beheren, en gebruikt een lokaal besturingsvlak dat door Anthos wordt geleverd voor bewerkingen. Google Distributed Cloud Hosted zal in de eerste half 2022”, merkt Google op.

Google kondigde vorige maand een deal aan met het Duitse T-Systems om het Google Cloud Platform “onder Europese voorwaarden” naar Duitse klanten te brengen. Vorige week kondigde het ook een deal aan met Thales voor een Franse “Trusted Cloud”. Het heeft ook een nieuwe Trusted Cloud-deal met de clouddivisie van de Franse luchtvaartmaatschappij OVH, genaamd OVHcloud.

“Samen bouwen we aan een soevereine cloudserviceportfolio die klanten volledige controle biedt over hun gegevens, software en activiteiten, terwijl we de volledige kracht van Google Cloud benutten en voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.” zei Sylvain Rouri, CSO bij OVHcloud.

Cloud

Innovatieve technologie gaat Linux in de cloud veranderen Beste cloudcertificeringen in 2021 Wat Facebook deed verdwijnen Cloudgebaseerde e-mailservices: alles wat u moet weten

Gerelateerde onderwerpen:

Digitale transformatie Datacenters CXO Innovation Storage Cloud TV Liam Tung

Door Liam Tung | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Wolk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here